Afbeelding
Foto:

Sanderman opent washal voor busjes en kleine vrachtwagens

RIJSSEN - Ziet uw busje of kleine vrachtwagen er ook meer bruin dan wit uit? Kunnen de klanten de belettering niet meer lezen door de lagen vuil? Gelukkig kunt u tegenwoordig ook bij tankstation Sanderman in Rijssen om dit weer in tiptop conditie te krijgen.

Het bedrijf heeft de oude washal volledig gestript om nu weer een nieuwe, moderne hal te realiseren. Deze is geschikt voor onder meer busjes en kleine vrachtwagens. In de nieuwe is een hypermoderne wasinstallatie te vinden; effectief én duurzaam. Deze nieuwe wasinstallatie zorgt voor een grondige hoge druk wassing in combinatie met borstelwassen.

Nieuwe tankplaats voor vrachtverkeer
Naast de optimalisering voor het wassen van busjes en kleine vrachtwagens, kom er een nieuwe tankplaats voor diesel en AdBleu, bestaande uit drie eilanden speciaal voor het vrachtverkeer. Het is de bedoeling dat de huidige tankplaats die nu zowel door vrachtverkeer als door bedrijfsbusjes wordt gebruikt, uitsluitend bestemd is voor bedrijfsbusjes. De nieuwe tankplaats is uitsluitend bestemd voor vrachtverkeer en kraanwagens. De nieuwe tankplaats voor vrachtverkeer wordt voorzien van high-speed pompen. De opzet van de vernieuwing is dat er een snellere doorstroming ontstaat, zodat de wachttijden nagenoeg nihil zullen zijn. De nieuwe tankplaats voor het vrachtverkeer wordt ook van een luifel voorzien, zodat er ook tijdens regendagen comfortabel getankt kan worden.

Showroom-vers
Tankstation Sanderman biedt in de wasstraat een uitgebreide hoeveelheid opties aan voor de schoonmaak van de auto. Aan de hand van een sterrenprogramma kan de klant precies kiezen welk niveau van schoon zij wensen. Dit begint dan bij de simpele maar effectieve reguliere wasbeurt, via de uitgebreidere beurten met wax en bodemwassen tot aan het volledige vijf-sterren-programma: een complete behandeling die de auto weer showroomklaar maakt. Naast een grondige wasbeurt bestaat dit uit wax, polish en lakpantser-applicaties, velgen wassen en bodem wassen. Ze geniet u optimaal van een mooie, schone auto.

Dick Tukkers