Afbeelding
Foto:

Word jij blij van je werk?

RIJSSEN - Bij In Person Rijssen matchen ze niet je cv met de vacature maar jouw DNA met een bedrijf. Zo wordt werken niet een 'moetje', maar een bezigheid wat je echt leuk vindt én ook nog voor betaald krijgt.

Aan de muur van het kantoor aan de Enterstraat 9a hangt een mooie spreuk: Alles waar je ogen van gaan sprankelen moet je doen. "Het is belangrijk dat je op je plek zit en je prettig voelt bij het bedrijf en je collega's," legt Jan-Willem ter Harmsel uit. "Wij als bureau nemen de verantwoordelijkheid om daarvoor te zorgen en iemand het geluk te laten ervaren als je je 'droombaan' hebt gevonden. Het is dan onze missie om voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan zijn of haar ogen te laten sprankelen."

Blij van je werk
In Person levert als uitzendbureau goede werknemers aan een diversiteit aan bedrijven. Van horeca en sales tot bouw en ict. Wordt er een specialist gevraagd, dan doen ze een beroep op het hoofdkantoor in Enschede waar ze alle disciplines en vakspecialisten vertegenwoordigen. Echter, bij alleen goede mensen blijft het niet. Ze kijken niet alleen naar het cv en wat een bedrijf vraagt, maar vooral ook naar iemands persoonlijkheid. Past die bij het werk en bij het bedrijf en andersom? Daarmee onderscheidt In Person zich volgens Jan-Willem. "Met elkaar voor elkaar is ons motto. Wij kennen de markt en de mensen die er wonen. Ik durf te stellen dat mensen die via In Person Rijssen aan het werk zijn blij worden als ze wakker zijn. Yes, ik mag weer aan de slag in mijn geweldige job. Vinden wij meer dan essentieel. Happiness is het toverwoord!"

Betrokken collega
Voor bedrijven heeft deze werkwijze als groot voordeel dat het een betrokken collega rijker is. Om een tijdelijke piek op te vangen, of voor een langere termijn. "We komen bij een bedrijf op gesprek, draaien een dagje mee en we dragen een top-werknemer aan die past. Daarnaast zijn we een complete HR partner. Wij richten ons op uitzenden, werving en selectie, en payroll." Vanaf 4 september heeft Jan-Willem fulltime versterking van Chantal Borrèl. "Ik werkte de afgelopen zes jaar bij In Person Enschede. In Rijssen ga ik aan de slag als allround intercedente. Niet alleen in de binnendienst, maar ik ga ook naar de bedrijven toe." Bel voor een kennismaking met (0548 613 832) of kom langs aan de Enterstraat 9a.