Zang- en vertelmiddag in Rijssen

RIJSSEN - Op zaterdag 7 oktober wordt in de Noorderkerk weer de traditionele zang- en vertelmiddag gehouden. Deze middag wordt georganiseerd door het Noordermannenkoor onder leiding van haar dirigent Edwin Velvis, in het bijzonder voor en met mensen die een verstandelijke beperking hebben.

Ouderling J. Haazebroek zal dan een Bijbelverhaal vertellen. Tijdens koor- en samenzang wordt het orgel bespeeld door Rick Kosters. Deze zang- en vertelmiddag duurt ongeveer 90 minuten en is daardoor ook geschikt voor jonge gezinnen. Deze middag begint om 14.30 uur, de toegang is gratis Het adres van de Noorderkerk is: Molenstalweg 21 te Rijssen.

Flitsende start Holtense Badmintonners

HOLTEN - Het badmintonseizoen is weer begonnen. Het tweede Holtense team speelde afgelopen maandag de eerste thuiswedstrijd tegen NOP 3 uit Emmeloord.

Beide teams strijden dit seizoen om een mooie plek in de derde klasse van de regionale competitie. Basisspelers van Holten 2 zijn Renate Oosterik, Hermanna Boode, Tim Wietsma en Rolph Rikkering. De eerste herenenkel van Rolph was erg lastig. De tegenstander uit de polder was letterlijk en figuurlijk een maatje te groot. De andere wedstrijden werden echter allemaal gewonnen door Holten. Een mooie start van het nieuwe seizoen.