Afbeelding
Foto:

Lekker zweten in koude dagen

ENTER - De herfst is al weer rap in aantocht. En nu de dagen donkerder en kouder worden, is er niets zo aangenaam als even helemaal ontspannen in je eigen sauna. Bij Bubbels & Jets in Enter kun je terecht voor een grote selectie én goed advies.

Sauna's zijn er in allerlei maten van groot tot klein, voor binnen en buiten, zowel met uiteenlopende kachels als infrarood. Zo biedt Bubbels & Jets een brede selectie aan van onder meer Helo. Dit is wereldwijd de grootste fabrikant van sauna's, met eigen fabrieken in onder meer Finland, Duitsland en Engeland. Zij leveren een groot aantal kant en klare sauna's, maar Helo staat met name bekend om het maatwerk. Sauna's die geheel aangepast zijn naar de wensen en verwachtingen van u als gebruiker. Deze sauna's zijn te leveren als panelen-sauna of in uitvoeringen met massieve houten balken. Zo past een sauna op maat in iedere badkamer, maar ook een geheel verzorgde plaatsing buiten behoort tot de mogelijkheden. Bubbels & Jets levert ook Helo's professionele assortiment. Bijvoorbeeld wanneer u voor uw bedrijf een sauna wil die voldoet aan de zwaardere eisen voor commercieel gebruik.

Fijne warmte
Helo specialiseert in de moderne infrarood-sauna. Dit is een bijzonder aangename warmtebron met diverse voordelen. Zo is een infrarood-sauna snel klaar voor gebruik, met een korte opwarmtijd. De onzichtbare infraroodstralen zorgen voor een aangename warmte van binnen in het lichaam. Sauna's hebben diverse voordelen. Naast het ontspannende aspect is het ook goed voor de huid, vetverbranding, betere doorbloeding en het kan helpen bij spierpijn en reumatische klachten. Het EvenHeat-systeem zorgt voor een gelijkmatige verwarming van het hele lichaam om deze positieve effecten te bereiken. Deze moderne sauna's zijn standaard ook van allerlei gemakken te voorzien, zoals bediening via touchscreen, lichttherapie, een audiosysteem en bodemheater.

Kom testen
Bubbels & Jets heeft diverse sauna's beschikbaar in haar testruimte. U bent dan ook van harte welkom om eens zelf het genot van een infrarood-sauna te ervaren. Kom langs bij de showroom aan de Vonderweg 28B in Enter. Of kijk voor meer informatie op: www.bubbelsenjets.nl. Bubbels & Jets heeft ook interessante aanbiedingen op de diverse showroommodellen.

Afbeelding