Afbeelding
Foto:

SeniorWeb Rijssen-Enter speelt in op de toekomst

RIJSSEN - Het SeniorWeb Rijssen-Enter speelt voor het nieuwe seizoen in op de toekomst onder het motto: 'Loop niet achter, want het is handiger om bij te blijven'!

Zo staat ook dit seizoen het enthousiaste docententeam weer klaar om 50+ ers te helpen en wegwijs te worden en bij te blijven in de digitale wereld. De progamma'ss zijn weer klaar en bestaan uit meerdere cursussen. De cursussen worden gegeven in het leercentrum bij de Rabobank, Boomkamp 31 Rijssen en starten in de maand oktober. Op 5 oktober start tevens de cursus Albelli het maken van een fotoboek en op 16 oktober de handige cursus: 'Google: mijn vakantiemaatje'.

Deelname
De prijs van cursussen wordt bepaald door het aantal dagdelen. Per dagdeel is die 10 euro plus eventuele kosten voor het cursusboek of ander materiaal. De vernieuwingen die doorgevoerd zijn in het komende Seizoen: meer aandacht voor smartphone, het houden van cursussen op een andere locatie, bijvoorbeeld voor een groep leden die een bepaalde cursus willen volgen in de eigen kantine, bedrijfsruin of elders.

Begeleiding
Ook is er dit seizoen de mogelijkheid om individuele begeleiding aan huis te ontvangen voor mensen die in verband met hun gezondheid of handicap niet aan de gewone Senioren cursussen in het leslokaal kunnen deelnemen. Het cursusgeld bedraagt dan 15 euro per dagdeel, plus mogelijke kosten van een cursusboek en reiskosten voor de docent, dit geldt ook als u privé les wilt volgen.

Aanmelden
Aanmelding voor deze cursussen kan bij cursusleider de heer W. Grotentraast per e-mail: cursusleider@seniorwebrijssen.nl. Voor meer informatie over het totale cursusaanbod kijkt u op de website www.seniorwebrijssen.nlof met de heer Grotentraast onder telefoonnummer 0548 5150 61.

Dick Tukkers