Afbeelding
Foto:

De juiste instelling

NIJVERDAL - De techniek gaat steeds verder. Al geruime tijd bestaan er bij de Milon-fitnessclubs toestellen die zich automatisch instellen via jouw persoonlijke chipkaart. Vanaf nu is het zelfs mogelijk die toestellen al binnen 5 seconden in te stellen via een unieke lichaamsscan. De Milonizer maakt veilig en efficiƫnt trainen nu nog bereikbaarder.

Er staat een vrouw voor een apparaat. Haar benen iets gebogen en armen naast haar lichaam gestrekt. Ze ziet zichzelf op het scherm en ziet dat er een scan over haar lichaam loopt. Na 5 seconden zegt het scherm van het apparaat dat alle toestellen correct ingesteld zijn. Samen met de trainer loopt ze naar het eerste toestel van de Milon Cirkel waar ze haar benen gaat trainen. Ze gaat zitten en de rugleuning verschuift exact naar de juiste positie, de rol tegen haar benen schuift iets naar boven waar die hoort en als ze gaat bewegen blijkt dat ze exact ver genoeg naar boven en ver genoeg naar beneden kan bewegen met haar benen. Het lijkt wel magie! Dat is het niet, maar vooruitstrevend is het wel.

Eigenaar Harry Sanderink van Corpus Milon Clubs, de sportclub aan de Grotestraat: "Met de Milonizer kunnen we op basis van jouw lichaamsverhoudingen binnen 5 seconden alle toestellen perfect instellen. Daarmee train je snel, effectief en volkomen veilig. Uiteraard zorgt de trainer voor uitleg over iedere oefening en bepalen we samen de meest optimale trainingsweerstand, maar de tijdrovende instelronde slaan we nu over. Daarmee zetten we weer een stap naar een nog hoger trainingsniveau."

Met de Milonizer bevestigt het concept Milon dat ze absoluut het meest innovatieve bedrijf zijn in de fitnessmarkt. Met de volautomatische instellingen, de verhoogde weerstand in de excentrische fase en de software waarin iedere beweging nauwkeurig kan worden geanalyseerd maakt Milon resultaatgericht trainen toegankelijker dan ooit. "We zijn trots dat we ook een Milon Club naar Nijverdal hebben gehaald", aldus Harry Sanderink. "We hebben nu al 5 vestigingen in het Oosten van het land." "We merken dat steeds meer mensen die niks met fitness hebben juist gecharmeerd zijn van de Milon Cirkel. Het combineert alle pluspunten van sporten en personal training en zorgt voor een geweldige trainingsbeleving."

Interesse om zelf ge-"Milonized" te worden? Maak dan een afspraak via www.corpusmilonclubs.nl of kom gewoon de club binnen aan de Grotestraat 53 (t.o. de R.K. kerk)