Leuke dag uit voor jonge mantelzorgers

TWENTE - Mantelzorger is een zware taak, zeker wanneer je jong bent. Daarom organiseren de Stichting Informele Zorg Twente, de Universiteit Twente en de Rotary op 14 oktober een leuke dag uit voor deze groep. Jonge mantelzorgers uit heel Twente zijn welkom.

Het wordt een mooie dag voor de jonge mantelzorgers tussen de 12 en 21 jaar. Er is een uitgebreid programma opgezet met vele activiteiten. Vanaf 09.30 uur zijn de jonge mantelzorgers welkom in The Gallery, op het terrein van de Universiteit Twente. Deze Day of Dreams zal dit jaar in het teken staan van "Robotica en Samenleving". De verschillende workshops staan in het teken van deze thema's.

Groepsfoto
Na het welkomstwoord starten zij met een introductie, een kennismakingsspel en wordt er een groepsfoto gemaakt. Om 11.00 uur begint de eerste ronde workshops. Rond 13.00 gaat iedereen samen lunchen, waarna de tweede ronde workshops om 14.00 weer zal starten. Na de tweede ronde workshops zal er een heerlijke BBQ klaarstaan bij hotel Drienerbrugt. Het programma is afgelopen om 18.00.

Workshops
De 5 verschillende workshops zijn: boogschieten, boksen, lach yoga, robots bouwen en robots programmeren. Bij opgave van de Day Of Dreams graag je top 3 workshops doorgeven. Aan de hand daarvan word je ingedeeld bij de workshops. Aanmelden: De Day of Dreams is bestemd voor jonge mantelzorgers tussen de 12 en 21 jaar! Lijkt het je leuk om mee te doen aan deze dag, meld je dan aan via activiteitenjmz@siztwente.nl of bel naar 085-77 31 720. Aanmelden kan tot en met 9 oktober. Deelname aan de Day of Dreams is gratis. De organisatie hoopt op veel deelname.