Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Het XXL-effect: rust en ruimte

NIJVERDAL - Een opvallende badkamertrend is dat producten steeds groter worden. Dat is niet gek, want daardoor lijkt de ruimte ook veel groter. Hiermee creëer je rust en ruimte, zeker in een badkamer die zelf bescheiden van omvang is. Bezoek Tempert Tegels en Badkamers aan de Bedrijvenweg 57-59 voor uitgebreid advies of een
badkamerontwerp op maat.

Een goed voorbeeld van deze trend zijn de extra grote tegels. Waar we in het verleden vaak badkamers betegelden met tegels in het formaat 20x30 centimeter of 30x30 centimeter, bestaat ons assortiment tegenwoordig uit veel grotere formaten. 60x60 centimeter, 80x80 centimeter, maar ook 1 meter bij 1 meter behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor heeft u veel minder voegen tussen de tegels wat een rustige en ruimtelijke uitstraling geeft aan uw badkamer. Én geeft u een groot voordeel met schoonmaken. XXL dus!

Maatwerk
Tempert Badkamers levert een groot aantal opties uit voorraad en levert natuurlijk ook maatwerk. Of het nu om tegels, douchewanden of plafonddouches gaat. Of wat dacht u van een maatwerk badkamermeubel in elke gewenste breedte? Bijvoorbeeld met vier lades en een strak wastafelblad biedt het volop opbergruimte én rust. Want ook een opgeruimde badkamer creëert een ruimte waar u heerlijk kunt ontspannen. Benieuwd wat Tempert Tegels en Badkamers voor u kan betekenen? Bezoek de uitgebreide badkamer- en tegelshowroom waar zij u graag de laatste badkamertrends laten zien. Laat u inspireren!

Volledig op maat
Iedere badkamer is uniek. En voor iedereen ziet zijn of haar droombadkamer er anders uit. Graag maken zij een badkamerontwerp volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en budget. Deze zetten ze dan in een persoonlijk gesprek op een rijtje voordat Tempert voor u aan de slag gaat. Voor een uitgebreid advies op maat komt de badkamerarchitect graag even bij u thuis. Dan kan deze direct de technische mogelijkheden en juiste maatvoering meenemen in het badkamerontwerp. Maak eenvoudig een afspraak op de website www.tempert-badkamers.nl of neem telefonisch contact op, via 0548 - 618 675

Kom langs
Uiteraard bent u van harte welkom in de luxe badkamershowroom aan de Bedrijvenweg 57-59 in Nijverdal. Tempert Badkamers is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Loop gerust eens binnen, de koffie staat klaar!

Afbeelding