Afbeelding
Foto:

Pelletkachels duurzaam en gezellig

HENGELO - Hitaa Kachels en Haarden is gespecialiseerd in pelletkachels en officieel dealer van MCZ, Duroflame, Dielle, Cadel en Anselmo Cola.

Deze topmerken kunnen in de showroom aan de Deurningerstraat 158 in Hengelo brandend worden gezien, gehoord en ervaren! Dit is ook best belangrijk, omdat er grote onderlinge verschillen zijn van kachel tot kachel. Het team van Hitaa legt u deze graag uit, zodat u als klant een weloverwogen keuze kunt maken voor de exacte kachel waar u naar op zoek bent.

Dielle
Dit seizoen is Hitaa Dielle Premium Dealer geworden. Alle Dielle (convectie) modellen staan in de showroom. "Voorheen hadden we alleen de Dielle Grecale brandend in onze showroom. Het unieke aan Dielle is de ondervoeder waarbij pellets van onderaf het vuur in worden geduwd met als gevolg een rustig hoog vlambeeld. Alle andere merken hebben een traditionele toevoer. Met de aanvulling van Dielle is de verhouding tussen de merken mooi in evenwicht."

Modellen
Nieuw van Dielle zijn de Maestrale en Round, ook brandend te bewonderen. Verder wordt een gekanaliseerde pelletkachel getoond waarmee een naastgelegen ruimte kan worden verwarmd, alsmede een c.v.- en een insert pelletkachel voor inbouw in een bestaande schouw of (open)haard. Vanwege de duurzaamheid subsidieert de overheid de aanschaf van pelletkachels met minimaal 500 euro. Met Hitaa's vaste offertes weet u vooraf exact wat levering en installatie gaan kosten.

Kom langs
Hitaa Kachels en Haarden is gevestigd aan de Deurningerstraat 158 in Hengelo. Bel met 074–8517633 of kijk op: www.hitaa.nl. De medewerkers ontvangen u graag om u uitgebreid advies te geven.

Duurzaam
Pelletkachels zijn een duurzaam en populair alternatief voor stoken met normaal hout. De kachels maken gebruik van pellets, samengeperst hergebruikt hout. Deze verbranden zeer schoon en tegen relatief lagere kosten dan aardgas. Dankzij de moderne techniek kunnen de pelletkachels zelf pellets aanvoeren en de verbranding regelen. Zo bereikt u een hoger rendement van het hout in vergelijking met het traditionele stoken. Daarnaast zijn pelletkachels makkelijker qua plaatsing, omdat ze maar een relatief kort rookkanaal nodig hebben. Het korte rookkanaal zelf blijft ook koeler, wat weer goed is voor de veiligheid. Kortom, een duurzaam alternatief met praktische voordelen voor u als eindgebruiker.