Afbeelding
Foto:

Ten Hove Makelaardij & Taxaties - Dé sleutel tot goed zakendoen!

Ten Hove Makelaardij & Taxaties - Dé sleutel tot goed zakendoen!

Ten Hove Makelaardij & Taxaties is gevestigd aan de Bouwstraat 39 in Rijssen en inmiddels een begrip in Rijssen en omgeving. Bij het verkopen van bestaande- of nieuwbouwwoningen en bij het uitvoeren van taxaties staat kwaliteit absoluut voorop. Dit heeft ervoor gezorgd dat de makelaardij nu al tot één van de grootste van Rijssen mag worden gerekend! Inmiddels zijn daarom bij Ten Hove een drietal gediplomeerde en/of gecertificeerde makelaars voor u beschikbaar, welke een dynamische werkwijze hanteren. De makelaarsborden zijn dan ook al een vertrouwd beeld in Rijssen geworden.

Het kopen of verkopen van een woning is niet iets wat u dagelijks doet. Er wordt gestreefd om een flexibele, persoonlijke makelaar te zijn die u voorziet van een duidelijk en eerlijk advies en die zich in hoge mate betrokken voelt bij de (ver)koop van uw woning! De klantgerichte werkwijze die door Ten Hove wordt gehanteerd, wordt door verkopers én kopers dan ook zeer gewaardeerd. Het team hecht sterk aan een goede, open communicatie waarbij ze zich onderscheiden door middel van een bijzondere aanpak. Bij Ten Hove Makelaardij & Taxaties kunt u alles uit handen geven op een manier zoals u dat wenst, tegen gunstige voorwaarden: zo zijn er bij geen verkoop ook geen courtagekosten!

Taxaties

Ten Hove Makelaardij & Taxaties voldoet ook voor taxaties aan de strengste kwaliteits- en opleidingseisen. De tegen gunstige tarieven uitgevoerde gevalideerde taxatierapporten worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Neem vrijblijvend contact op. Ze komen graag langs voor een bezoek bij u thuis waarbij u direct het verschil ervaart. Een telefonische afspraak kan gemaakt worden via nummer 0548-540868, of per email: info@tenhove.nl. Ook kunt u zich inschrijven in ons zoekersbestand waarbij u als eerste wordt geïnformeerd over het nieuwe aanbod.

Wilt u dus succesvol verkopen? Laat dit aan Ten Hove Makelaardij & Taxaties over!

www.tenhove.nl