Afbeelding
Foto:

Thuisin Rijssen viert heropening met btw-vrije actieweek

RIJSSEN - Op 25 september opent Thuisin Rijssen na een flinke verbouwing haar vernieuwde winkel.

De toonaangevende woninginrichting winkel Thuisin Rijssen, met alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren, zonwering en kasten op maat, heeft nu een volledige nieuwe uitstraling. Dit vieren zij met een week lang btw-vrije acties.

Vernieuwing
Naast een ruimer assortiment heeft Thuisin Rijssen een aantal veranderingen aangebracht in de winkel waardoor je als klant nog meer ideeën kunt opdoen en veel meer keuze hebt. Er is bijvoorbeeld een behangboekenbibliotheek aangelegd waar je eindeloos in kunt bladeren om de verschillende collecties in te zien. Ook is er een shop in shop-concept met verschillende vloerendisplays zoals onder andere de allernieuwste PVC-vloeren van Moduleo. Er is afgestapt van het traditionele showroom-concept en overgegaan tot een ruimte vol inspiratie. Je vindt er allerlei noviteiten zoals Powerview® (de nieuwe slimme elektrische bediening van Luxaflex raamdecoratie), extra brede vouwgordijnen tot wel 10 meter en de nieuwste PVC-vloeren met prachtige motieven zoals de visgraat. Het is een beleving om hier eens rond te kijken.

Btw-vrije acties
In de week van de heropening profiteer je bij Thuisin Rijssen van btw-vrije acties op het gehele (vernieuwde) assortiment. Wie op zoek is naar nieuwe sfeervolle wooninrichting, doet dat nu voordelig bij Thuisin Rijssen.

Ontzorging
Thuisin Rijssen biedt ook na deze verbouwing 'alles onder 1 dak'. "Wij leveren nog steeds een geheel traject; van styling- en kleuradvies, ontwerp, uitvoering en ontzorging" aldus Wim Bruggink, mede-eigenaar van Thuisin Rijssen. "Wij zorgen er voor dat alles op maat wordt geleverd en goed gemonteerd wordt door onze vakmensen. Wij zijn pas tevreden als de klant dat is." Je vindt Thuisin Rijssen aan de Nijverdalseweg 126 in Rijssen.

Afbeelding