Afbeelding
Foto:

Ons Hoes in Rijssen helpt met goed advies

RIJSSEN – Het kopen of verkopen van een woning is een hele opgave. Er komt een aardige papierwinkel bij kijken en goede begeleiding is wenselijk in dit proces. Maar ook wanneer je een bestaande hypotheek over wil sluiten zijn er zeker enkele aandachtspunten. Ons Hoes in Rijssen geeft ons wat advies

Door de lage hypotheekrente kan een boete bij het oversluiten van een hypotheek erg hoog uitvallen. Bij verkoop van de woning is deze boete veelal niet verschuldigd. Veel mensen hebben ervoor gekozen om daarom te gaan verhuizen. Ze gaan dan bijvoorbeeld groter wonen voor dezelfde maandlast met een lagere hypotheekrente. Heeft u ook een hoge boete bij het oversluiten van uw hypotheek en wilt u mogelijk wel verhuizen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies over zowel de verkoop van uw woning als uw financiële mogelijkheden.

Tips welkom
Heeft u zelf geen verhuisplannen, maar kent u wel mensen in uw omgeving die hun huis willen verkopen? Ook dan horen wij graag van u! Voor ingeschreven woningzoekenden zijn wij actief op zoek naar met name vrijstaande woningen in De Veeneslagen of het Centrum van Rijssen.

Ons Hoes
Ons Hoes is sinds 1 april 2017 gevestigd aan de Boomkamp 20 in Rijssen. Naast advies over hypotheken kunt u hier natuurlijk ook terecht voor de concrete aan- of verkoop van uw woning of voor het afsluiten van uiteenlopende verzekeringen. Als onafhankelijk adviseur kunnen zij helpen met het maken van een weloverwogen keuze, onafhankelijk van een specifieke bank of maatschappij.

Persoonlijk contact
De kracht van Ons Hoes zit niet alleen in het professionalisme, maar ook in het kleinschalige team. Want in tegenstelling tot een groot bedrijf bent u hier geen nummer; het contact van mens tot mens is belangrijk. Zeker ook omdat het gaat om belangrijke beslissingen die u vaak maar enkele keren in uw leven zult leven, zoals de aankoop van uw woning.

Marktontwikkelingen
Momenteel trekt de markt voor woningen landelijk en lokaal weer aan. Wie momenteel een woning wil verkopen, maakt dan ook goede kans om deze binnen korte termijn te verkopen. Ook hier profiteert u van een goede makelaar. Zo beschikt Ons Hoes overeen zoekersdatabase met mensen die actief op zoek zijn naar een pand. Een woning kan dan dus soms al verkocht zijn voor deze op de website komt.

Kom langs
Het team van Ons Hoes verwelkomt u graag in hun kantoor voor een uitgebreid gesprek over alle mogelijkheden. Kom dus zeker langs om eens kennis te maken, bel met 0548-54 58 54 of kijk op: www.onshoes.nl