Afbeelding
Foto:

Gezellige Boerenerfmarkt Vrouwenverenging Rijssen-West

RIJSSEN - De Vrouwenvereniging Dorkas-West organiseerde in samenwerking met de familie Vossebeld aan de Zwilweg in Rijssen een Boerenerfmarkt op zaterdag 16 september.

Onder grote belangstelling en onder redelijke weersomstandigheden opende Dominee J. van Laar van de Gereformeerde gemeente West deze Boerenerfmarkt. Deze Boerenerfmarkt werd zowel op het erf als in de belendende panden van de familie Vossebeld gehouden. Er was van alles te koop bloemen, kaarten, snoepwaren en te veel op te noemen, zowel voor jong als oud.

Koffiehoek
Er was een leuke koffiehoek in de opslagruimte waar de onderlinge contacten konden worden aangehaald. Ook voor de inwendige mens werd er goed gezorgd. Er was eten en drinken in voldoende mate aanwezig in de vorm van koude en warme dranken met wat heerlijks er bij. Het was mogelijk om met het hele gezin boerenpannenkoeken te eten, een broodje gezond, een puddingbroodje of een hamburger, het was allemaal in ruime mate verkrijgbaar.

Opbrengt
De opbrengst van deze Boerenerfmarkt was bestemd voor de zending, het evangelisatiewerk onder het joodse volk en voor de renovatie van het orgel van de Gereformeerde gemeente West in de Veeneslagen. Een goed doel voor de zeer respectabele opbrengst die boven verwachting is volgens de organisatie.

Dick Tukkers