Afbeelding
Foto:

Mitsubishi Matsweken

NIJVERDAL - De Mitsubishi Matsweken maken het overstappen naar een nieuwe Mitsubishi aantrekkelijker dan ooit! Tot 30 november krijgt u een aantrekkelijke korting als u een nieuwe Mitsubishi aanschaft bij Mitsubishi-dealer Aaltink in Nijverdal.

Tijdens de Mitsubishi Matsweken kunt u profiteren van onder meer inruilvoordeel en private lease aanbiedingen. Daarnaast is er ook een actiemodel van de Space Star.

Voordeel
Mitsubishi biedt u een tijdelijk voordeel oplopend tot € 1500,- bij aanschaf van een nieuwe Space Star. Dit voordeel zit onder meer in een inruilbonus en een zeer complete uitvoering van de Space Star. Er is een tijdelijk actiemodel op basis van de Cool+ uitvoering met de naam Autumn Bronze. Deze vertegenwoordigt een waarde van € 1.000,-. Deze uitvoering is alleen leverbaar in de kleuren Cosmos Black en Titanium Silver.

Pakket
Het pakket op deze Space Star bevat onder meer: 14 inch licht metalen velgen, bronskleurige spiegelkappen, bronskleurige exterieur en interieur styling elementen, airco en centrale portiervergrendeling met afstandsbediening. Zoals u ziet, een zeer complete uitrusting op dit model.

Prijzen
De Space Star Cool+ Autumn Bronze is leverbaar vanaf € 12.570,- rijklaar en is uit voorraad leverbaar. De Mitsubishi Outlander en de Outlander PHEV heeft een extra
inruilondersteuning van € 2.000,- en zijn reeds leverbaar vanaf 33.900,-.

Garantie
Alle nieuwe Mitsubishi's worden standaard geleverd met 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslang mobiliteits-garantie. Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking met Mitsubishi ben u welkom bij Aaltink. Zij zijn gevestigd aan de Marie Curiestraat 6, 7442 DP Nijverdal. Telefoon: 0548 - 620 320 of kijk op: www.autoaaltink.nl. Bent u wellicht op zoek naar een bedrijfsauto? Auto Aaltink is ook al vele jaren uw vertrouwde specialist op het gebied van bedrijfswagens.