Afbeelding
Foto:

Vertrouwd adres voor service

RIJSSEN - Autobedrijf Frank aan de Kryptonstraat 24 in Rijssen is al vele jaren een vertrouwd adres voor service. Inmiddels is dit allround servicebedrijf al weer tien jaar gevestigd op de huidige locatie.

Als RDW-erkend universeel garagebedrijf voeren zij onderhoud en keuringen uit naar de zeer strikte eisen. Zo bent u er van verzekerd dat zij dit goed en vakkundig uitvoeren. In de werkplaats beschikt het team van Autobedrijf Frank over moderne apparatuur om alle mogelijke fouten snel en doeltreffend te verhelpen. Zo kunnen onder meer remmen, schokbrekers, de emissies, verlichting, koelsystemen en uitlijning getest en afgesteld worden. Tevens zijn zij zeer scherp geprijsd in het monteren van banden. Voor schadeherstel bent u uiteraard ook aan het juiste adres.

Liefhebbers
Naast dat het team van Autobedrijf Frank bestaat uit vakmensen, delen zij ook nog echt een passie op het gebied van auto's. Zo heeft het bedrijf een heus rallyteam, waarbij Frank Gerritsen Mulkes naast garagehouder ook fanatiek rallyrijder is. Ook de monteurs werken met passie aan zowel de eigen rallyauto als uw kostbare bezit. Beide moeten immers weer volledig betrouwbaar en snel weer de weg op kunnen.

Maak een afspraak
Het team van Autobedrijf Frank helpt u graag met advies en gedegen onderhoud. ZIj zijn gevestigd aan de Kryptonstraat 14 in Rijssen. Bel met 0548-54 59 24 of kijk op: www.autobedrijffrank.nl