Afbeelding
Foto:

succes voor Wouter en Frank Seppenwoolde

RIJSSEN – De Rijssense gebroeders Wouter en Frank Seppenwoolde namen op vrijdag 22 september deel aan de Disney Run in Parijs. Deze Disney Run was bestemd voor het inzamelen van geld voor War Trauma Foundation.

Wouter en frank Seppenwoolde liepen deze run in Parijs op persoonlijk initiatief, om geld voor deze organisatie in te zamelen. War Trauma Foundation zet zich in voor mensen die psychisch in nood zijn geraakt door de gevolgen van oorlog en geweld. Ook zetten ze zich in voor mensen die veel verdriet hebben met het verliezen van hun geliefden en daarbij te helpen met het verwerken van de gevoelens. WTF past verschillende benaderingen toe die recht doen aan een specifieke context en cultuur. WTF traint hulpverleners en ontwikkelt opleidingen om de psychosociale vaardigheden van mensen in conflictgebieden te versterken.

Sponsoractie
Aan deze Disnet Run Parijs was een sponsoractie verbonden, dit werd een groot succes mede door vele donaties van familie, vrienden, bedrijven en anonieme gevers. Uiteindelijk kon aan War Trauma Foundation Parijs een cheque worden uitgereikt met een heel groot bedrag van 10328 euro. Dit is iets waar de broers in hun stoutste dromen niet hadden verwacht. Ze hadden op een bedrag van 10000 euro gedacht, maar toen werd dit 'droombedrag' ruim overschreden. Wouter en frank willen daarvoor alle mensen die hieraan hebben meegewerkt op elke manier hoe dan van harte danken voor alles.

Disney Run
Het sportieve gebeuren: Aan de start van de 5 kilometer run die de broers liepen stonden ruim tienduizend deelnemers. Wouter heeft de Disney Run ook nog eens als de beste van alle ruim tienduizend deelnemers afgelegd. Hij finishte namelijk bij deze run ook nog als 1e van alle deelnemers in een hele goede tijd van 17 minuten en 55 seconden. Maar dat is niet het enigste, want ook kan Wouter de 1 kilometer kidsrun op zijn naam schrijven. Wouter en Frank hebben niet alleen veel geld ingezameld voor dit goede doel, maar ze hebben ook allebei een hele goed prestatie afgeleverd iets waar ze trots op kunnen zijn. Natuurlijk zijn de familie en vrienden van Wouter en Frank hartstikke trots op wat ze gepresteerd hebben.

Dick Tukkers