Afbeelding
Foto:

Opening AV Inspiratie Center

RIJSSEN - RJ Audiovisueel heeft afgelopen donderdag 28 september haar AV Inspiratie Center aan de Spinnerstraat 3 in Rijssen officieel geopend.

Het bedrijfsleven uit Twente liet zich in grote getale zien en toonde veel interesse voor de nieuwste innovaties op het gebied van AV en IT. Het AV Inspiratie Center wordt door RJ Audiovisueel zelf ook wel het ´kantoor van de toekomst´ genoemd. Audiovisuele techniek en IT-systemen zijn tot één geheel samen gesmeed en dienen bedrijfsprocessen en doelen.

Goed advies
René Jansen, directeur van RJ Audiovisueel: "Onze presentatie-, achtergrondmuziek- en digital signage oplossingen zijn makkelijk in gebruik en worden, wanneer gewenst, volledig geïntegreerd binnen uw IT-omgeving. Daarbij werken we nauw samen met IT-medewerkers of partners, maar ook elektrotechnische installatiebedrijven. Wij komen graag bij onze klanten, maar met ons AV Inspiratie Center nodigen we hen ook heel graag uit bij ons te komen. Om zelf te ervaren hoeveel tijdwinst, efficiëntie en werkplezier onze oplossing bedrijven bieden."

Demonstraties
Tijdens de opening werden demonstraties gegeven op het gebied van online vergaderen en digitale vergadertechniek. De huddle room, een compacte vergaderruimte met slimme audiovisuele middelen en bediening, viel zeer in de smaak bij veel bezoekers. Ondernemers met een bedrijfshal konden ervaren hoe het is om de radio en muziek centraal te regelen in plaats te luisteren naar diverse bouwradio's. En het team van RJ Audiovisueel demonstreerde hoe efficiënt het is om vanuit één centraal punt digitale informatievoorziening te sturen naar meerdere locaties.

Kom langs
Het AV Inspiratie Center is dagelijks geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Op afspraak kunnen de audiovisuele adviseurs van RJ uw wensen in kaart brengen en u optimaal voorlichten over de mogelijkheden, geschetst op uw huidige situatie. Een afspraak kunt u maken via de website www.rjaudiovisueel.nl of door te bellen met 0548-59 73 40.