Afbeelding
Foto:

Welkoop wederom beste tuin- en dierspeciaalzaak

RIJSSEN - Welkoop heeft de prijs voor Beste Winkelketen van Nederland 2017-2018 in de categorieën Tuin- én Dierenspeciaalzaken gewonnen.

Uit het jaarlijkse onafhankelijke consumentenonderzoek 'ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland' kwam Welkoop wederom als winnaar uit de bus. De Welkoop won dit op basis van een uitgebreid consumentenonderzoek. Zo werden consumenten gevraagd naar hun beoordeling voor hun favoriete winkelketens. Hierbij werd gekeken naar belangrijke aspecten zoals de prijs, geboden service, het assortiment en meer.

Grootste verkiezing
Dankzij deze opzet is de 'Beste Winkelketen van Nederland' de grootste consumentenverkiezing van ons land. Maar liefst 400.000 consumenten hebben hun stem uitgebracht. Welkoop is dan ook terecht trots op het behalden van deze grote waardering; inmiddels hebben zij deze prijs vier jaar op rij gewonnen in de categorie Beste Dierenspeciaalzaak en voor het derde jaar op rij de prijs van Beste Tuinspeciaalzaak. Olaf de Haan van Welkoop Rijssen is zeer blij met dit resultaat. 'Welkoop slaagt er daarmee duidelijk in het verschil te maken."

Winkels
Klanten kunnen terecht in toegankelijke winkels met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Welkoop speelt ook goed in op de groeiende behoefte van klanten aan informatie en inspiratie door bijvoorbeeld leuke workshops aan te bieden. Onder meer voor het onderhoud van het gazon of het houden van kippen. Deze workshops zijn steevast snel volgeboekt. Daarnaast kunt u op internet terecht voor inspiratie, voorraadinformatie of om een product online te bestellen.

Beestje blij, baasje blij
'Het winnen van de prijzen voor Beste Tuin- en Dierenspeciaalzaak maakt ons trots, maar ook blij. Dat is ook het motto van de promotie die Welkoop gestart is vanwege Dierendag. De komende weken tot Dierendag krijgt elke klant een zakje met zogenaamde Blije Dieren. Dat zijn dierenmaskertjes waar je leuke foto's mee kunt maken om ze te delen op Facebook, Instagram of Twitter. Bij Welkoop dus overal blije gezichten', zegt een blije Olaf de Haan. Welkoop heeft ruim 150 winkels in Nederland.