Afbeelding
Foto:

Benefietconcert voor Carina in Thailand

RIJSSEN - Zaterdag 7 oktober 2017 geven kinderkoor Joy4kids en jongerenkoor Judah een benefietconcert voor Carina in Thailand.

Afgelopen augustus is Carina vertrokken naar Thailand om daar een jaar les te geven aan de kinderen van het zendingsechtpaar familie Bak. Zij doet haar werk vrijwillig en is helemaal afhankelijk van giften. Tijdens het concert zal een collecte worden gehouden voor Carina, de opbrengst is geheel voor haar bestemd.

Bijzondere koren
Jongerenkoor Judah staat onder leiding van dirigent Kees van den Boogaard. De dirigente van kinderkoor Joy4kids is Corine Voortman. Hebt u de koren nog niet eerder horen zingen? Dan is dit concert een mooie gelegenheid. Er zullen prachtige liederen gezongen worden. Medewerking aan deze avond wordt verleend door Laura Paalman – viool, Annemiek Morsink – dwarsfluit, Andrea Poortman – piano. Het orgel wordt bespeeld door Kees van den Boogaard. Ds. E. de Mots zal de opening verzorgen. Het concert begint om 19.00 uur en het wordt gehouden in de Schildkerk.

Informatie
De toegang is geheel gratis, wel is er een collecte voor Carina in Thailand. Iedereen is natuurlijk van harte welkom. Meer informatie over het werk van Carina is te vinden op haar website www.carinainthailand.nl. Hier zijn ook leuke artikelen te koop, zoals onder andere fotokaarten, kraamcadeautjes, tassen en nog veel meer.

Dick Tukkers.