Afbeelding
Foto:

Bureau Taz

NIJVERDAL - Vanuit haar nieuwe kantoorruimte in 'Het Kantoor', met uitzicht over de Grotestraat van Nijverdal, werkt Natasja Klink van Bureau Taz aan nieuwe ontwerpen. Logo's, beeldmerken, huisstijlen, visitekaartjes, flyers, brochures, posters, advertenties, websites of belettering is wat Bureau Taz ontwerpt. Vol passie voor het reclamevak. Ontwerpen wat bij de klant past én samenwerken met de klant, is waar Bureau Taz voor staat.

Eén aanspreekpunt zijn voor de opdrachtgever om alles rondom 'het reclame maken' te realiseren. Natasja werkt samen met verschillende bedrijven en freelancers omtrent drukwerk, belettering, teksten en communicatie advies. Scherp drukwerk inkopen is altijd al onderdeel van haar werk geweest. Met ruim 25 jaar ervaring in het reclamevak, kent Natasja haar weg. "Bureau Taz werkt niet vóór de klant, maar mét de klant," zegt Natasja. "Ik zoek de juiste leverancier bij de opdracht. Betrouwbare bedrijven, die kwaliteit leveren en hun vak verstaan".

Alles naar wens
MKB bedrijven weten haar te vinden. Prettig als je bijvoorbeeld een nieuwe winkel opent en Bureau Taz de belettering van het pand ontwerpt, flyers laat drukken, advertenties samenstelt en de visitekaartjes klaarlegt. Geheel ontworpen in de stijl die bij de klant past. De klant moet zich vooral content voelen met het ontwerp. Enthousiast worden over het resultaat.

Enthousiasme
Naast haar enthousiasme voor het reclamevak, is hardlopen haar andere passie. "Het is een voorrecht om vlakbij het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug te wonen. Heerlijk om te hardlopen en je hoofd leeg te maken in deze mooie omgeving. Om daarna weer vol energie aan het werk te gaan".

Energie
Wanneer krijg jij nieuwe energie van je eigen reclame? Neem contact op met Bureau Taz en laat je inspireren in 'Het Kantoor'. Bel Natasja op nummer 06 53 15 14 38 of e-mail naar bureautaz@bureautaz.nl.

Het Kantoor
In deze serie Het Kantoor schenken we aandacht aan de vele, diverse ondernemers die gevestigd zijn in dit nieuwe bedrijfsverzamelgebouw in het hart van Nijverdal.