Afbeelding
Foto:

Boeldag bij n' Roondgaank!

RIJSSEN – Zaterdag 7 oktober is er de Nationale Kringloopdag. Kringloopbedrijf n'Roondgaank aan de Nijverheidsstraat 19 in Rijssen doet daar voor de negende keer aan mee door een boeldag te organiseren.

Daarnaast is er 50% korting op het winkelassortiment en 25% op kleding en schoenen. Het is een unieke gelegenheid om waardevolle zaken te kopen voor lage prijzen. De boeldag begint om 9.00 uur en duurt tot 16.00 uur en vindt plaats aan de zij- en achterkant van de kringloopwinkel.

Bedrijfsleider Johan Koppelman: "We hebben nu een paar keer een dergelijke boeldag georganiseerd. Vanwege de enorme belangstelling en alle positieve reacties organiseren we tijdens de Nationale Kringloopdag weer zo'n dag, waar het publiek maximaal van kan profiteren."

Kleingoed
"Het kleingoed dat bij n' Roondgaank binnenkomt is afkomstig van mensen die zelf spullen binnenbrengen, of uit woningen die wij leeghalen met onze inboedelservice. Er zitten spullen tussen van weinig waarde, maar ook waardevolle zaken. Dit kleingoed wordt eerst gesorteerd, daarna afgewassen en geprijsd, om vervolgens in de winkel te worden geplaatst.
Dat afwassen en prijzen slaan we nu over. De kratten met kleingoed stallen we uit aan de zij- en achterkant van onze winkel," aldus Koppelman.
De kratten met kleingoed staan op tafels, zodat er gemakkelijk en naar hartenlust in gesnuffeld kan worden. "De klanten mogen eerst overal in grasduinen en hun spullen bij elkaar zoeken. Vervolgens wordt door onze medewerkers een superlage eenheidsprijs berekend. Regelmatig worden er nieuwe kratten met kleingoed bijgezet. Onze insteek is dat we 's avonds veel lege kratjes zien. Dat kan natuurlijk alleen maar als je echt vriendelijke prijzen hanteert," zegt Koppelman. "Ook tuinmeubilair en tuingereedschap staan opgesteld en gaan supervoordelig weg." Tip: neem zelf voldoende tassen mee! Gratis koffie/thee met cake en voor de kinderen ranja en spekkies, maar ook een springkussen en een broodjeskar ontbreken op deze dag niet. De Roondgaank winkel is de hele dag ook gewoon open. "Daar krijgen de klanten 25% of 50% kassakorting op hun aankopen uit de winkel," benadrukt Koppelman.