Mode, muziek en meer bij Hoge Wal

RIJSSEN - Winkelcentrum de Hoge Wal organiseert deze zaterdag, 30 september, weer een gezellige activiteit. Het wordt een middag van mode, muziek én nog veel meer.

De modewinkels in de Hoge Wal en hun noabers tonen in een viertal daverende shows hun nieuwste collecties. Deze worden gehouden om 13.30, 15.00, 16.30 en afsluitend om 19.30 uur. Naast de collecties voor volwassenen zijn natuurlijk ook weer veel kinderen te zien die de nieuwste jeugdmode tonen.

Muziek
Blaaskapel Kamgoarn Klösse van muziekvereniging Wilhelmina zorgt voor de muzikale omlijsting. Tussen de shows door spelen zij weer een gezellig repertoire. Zij vieren hiermee ook de aftrap van hun 50-jarig jubileum en hun geschiedenis; zo waren zij ook grondlegger van de Rijssense Revue. Om dit een ludiek tintje te geven zullen zij ook zelf 'mode' showen op de catwalk: kostuums uit het verleden van de blaaskapel. Dance by Fernanda is eveneens van de partij om weer een daverende dansshow te verzorgen.

En meer
De Hoge Wal pakt zaterdag groot uit. Naast de modewinkels zullen ook andere ondernemers zich presenteren aan het publiek. Zo legt het winkelcentrum de letterlijke rode loper uit om mensen kennis te laten maken met de vele leuke winkels die hier gevestigd zijn. Op het plein van de Hoge Wal zal Automobielbedrijf Beltman uit Rijsen enkele nieuwe modellen tonen, waaronder een exclusieve sportwagen.