Rijssen dé modestad

RIJSSEN - Rijssen is dé modestad van Twente. De ondernemersvereniging HABI organiseert daarom deze zaterdag, 30 september, een leuke modeshow.

Op een overdekte catwalk bij de fontein op het Schild laten 14 modellen de nieuwste modetrends zien voor dit najaar. Bovendien is er na afloop van de shows voldoende tijd om te winkelen, omdat er een extra koopzaterdagavond is in Rijssen. Alle winkels zijn open tot 21.00 uur. De shows van 30 minuten beginnen om 14.00, 15.00, 16.00, 19.00 en 20.00 uur.

Deelnemers
De deelnemende winkeliers zijn Bengels & Ko, Blush (voorheen Gaalman Mode), Eshuis Mode, GetDrezzed, Jolie Women, Koedijk Jan Heedt, Koedijk Mode, Magnifique Fashion, Le Parrell, Little Crazy Kids, PC Zijstraat, Unique, Voortman Mode en Wessels Mode.

Expressief
De najaarsmode is uitbundig en expressief. Vol details, prints, warme kleuren en bijzondere combinaties. De romantische stroming schittert door het gebruik van plissé, strikken, kant, glansaccenten en minuscule prints. Nog steeds aanwezig zijn de roofdierenprints, waarbij de panterhuid het meest wordt geïmiteerd. Luxe kant, aaibare wol en zachte glanzende stoffen zoals zijde en satijn vormen de essentie in de romantische najaarsmode. Warme zachte truien en pluizige vesten combineren we met glanzende blouses met strik. Kortom, leuke nieuwe trends!

Kom ook
Veel winkels leggen zaterdag de rode loper uit om de nieuwste najaarsmode en trends te tonen. 's Morgens en 's middags is er in de Elsenerstraat en op het Schild de wekelijkse warenmarkt. Ook aan de kleintjes wordt gedacht. Voor hen is er kinderplezier. Komt u met de auto? Dan kunt u deze gratis parkeren op de vele parkeerplaatsen rond het centrum.