Afbeelding
Foto:

Complimenten voor najaarscollectie Bengels & Ko

RIJSSEN - De najaar- en wintercollectie straalt je tegemoet bij Bengels & Ko aan de Haarstraat 15.

De donkere kleuren die we in de winter gewend zijn worden veel afgewisseld met kleur. Met name de trendkleur van dit seizoen: rood! Met deze kleur zijn wij blij, want rood staat iedereen en brengt kleur in onze kast! Uiteraard is het niet alleen rood, ook okergeel is een kleur die je zeker niet mag missen dit seizoen, mooi gecombineerd met bijvoorbeeld donkerblauw of groen. Bij Bengels & Ko adviseren en helpen we je graag welke kleuren en stijlen bij jouw kind passen .

Spannend
Het is altijd spannend als de nieuwe collectie binnen komt. Klopt het plaatje? Wat vinden de klanten van de collectie die wij hebben ingekocht Gelukkig krijgen we ontzettend veel complimenten op deze collectie en daar doen we het voor! Zaterdag tijdens de modeshow laten we jullie een mooi beeld van onze collectie zien. En koop je vrijdag of zaterdag bij Bengels? Dan krijg je dubbele spaarpunten, dus nog eerder kans op de mooie waardecheque van 20 euro. Altijd leuk toch?!

Kom passen!
Kom langs om deze leuke nieuwe collectie zelf te bekijken én te passen. Bengels & Co is te vinden aan de Haarstraat 15. Of kijk op: www.bengelsenko.nl