Afbeelding
Foto:

Bijzondere collectie bij Sans Rijssen

RIJSSEN - Modewinkel Sans Rijssen voert dit najaar/winter een collectie van speciale stoffen en prachtige kwaliteiten.

"Onze leveranciers hebben dit seizoen veel aandacht besteed aan luxe en kwaliteit. Voor zowel dames als heren is er veel nieuws te vinden in de printjes en de stoffen, bij de heren uit zich dat in de vele mini dessins (zoals ruitjes, blokjes, rondjes op een grafische manier) in overhemden en bij de zwaardere artikelen zoals truien en vesten vinden we dat juist weer terug in het combineren van verschillende stoffen of weefmethoden.", aldus Tom Sans.

Stoer
Bij de dames is de trend stoer en classy, met dierenprints. De saaie zwarte en grijstinten maken plaats voor de warme kleuren als aubergine, oker en bordeaux en donkergroen welke natuurlijk nog steeds makkelijk zijn te combineren met het vertrouwde zwart en grijs. De trends zijn dit najaar bij de dames vooral de accenten op de mouwen. Pofmouwen, wijd uitlopende mouwen, zowel in de knitwear als de blouses. De modellen van de jeans en broeken zijn nog steeds veelal slim fit, maar ook de wijdere broeken en
hoge tailles zien we steeds vaker in de collecties. Bij de mannen zien we een duidelijk beeld naar voren komen van een verzorgde en zelfverzekerde vent welke waarde hecht aan zijn uiterlijk maar zeker van comfort houdt. Zakelijk en casual komt dit seizoen dicht bij elkaar.

Niet bij de show
Sans doet niet mee aan de modeshows in het centrum van Rijssen. Zij willen zich deze dag volledig op de klant in de winkel concentreren. Bij Sans gaan ze haar klanten wel verwennen met een lekkere versnapering aan het eind van de middag. Deze wordt verzorgd door 'Brood met Spelen' uit Almelo. Zij zullen de geweldige pieper laten proeven. Van 14 tot 16 uur zal clown Funny de allerkleinsten binnen Sans vermaken. Sans organiseert het hele jaar door geweldige acties. Deze worden echter nooit ruim van te voren gepland. Tom legt uit: "Wij willen de klant graag een actie bieden waarbij de klant de kleiding van de actie direct kan gaan dragen. Bij slecht weer hebben we bijvoorbeeld acties met vesten, truien, jassen en bij mooi weer aandacht voor de luchtige items." Naast de reguliere koopavonden ( dinsdag, woensdag en donderdag) heeft Sans Rijssen avonden in oktober , november en december nog een speciale koopzaterdag avond. Elk van deze avonden zal vol staan met acties en vertier aangepast naar het seizoen.