Afbeelding
Foto:

Kringloopdag bij Oald & Niej

NIJVERAL - Op zaterdag 7 oktober wordt voor de negende keer de Nationale Kringloopdag georganiseerd. Dit jaar met het thema FEEST!

Kringloopwinkel Oald & Niej aan de Nijverheidsweg 2 in Nijverdal heeft die dag ook de deuren geopend voor zijn klanten. De medewerkers van deze winkel gaan hun best doen om ook dit jaar er een gezellige dag van te maken en nodigen u van harte uit. Op deze dag krijgt u 50% korting op de tweedehands winterjassen en ook op alle kerstartikelen. En daarbij krijgt u bij besteding van 20 euro nog eens een tegoedbon van 5 euro die te besteden is in de maand oktober. Vraag in de winkel naar de specifieke voorwaarden.

Koffie staat klaar
Natuurlijk staat deze dag de koffie klaar en bent u van harte welkom. Het is altijd een FEEST als je bij Kringloopwinkel Oald & Niej bent geweest!

Kringloopdag
De landelijke Kringloopdag heeft een belangrijk overkoepelend doel. De kringlopen zorgen er namelijk voor dat producten weer een tweede, derde of misschien wel tiende leven krijgen. En ieder product dat zo weer een bestemming krijgt, verdwijnt zo bijvoorbeeld niet in de prullenbak of komt bij de stort terecht. Kringlopen dragen dus ook direct bij aan de duurzame ambitie in veel gemeenten. Daarnaast is de kringloopdag ook een mooie manier om mensen die normaal niet bij een kringloopwinkel komen toch eens binnen de deuren te lokken. Het is dus zeker de moeite waard om eens langs te komen.