Afbeelding
Foto:

Kom ook G-Bowlen bij De Klup

RIJSSEN - Bij de G-Bowlers in Rijssen, een activiteit van Stichting de Klup Twente, staat prestatie voorop, maar is gezelligheid net zo belangrijk.

Alle deelnemers zetten elke woensdagavond hun beste beentje voor en worden daarbij ondersteund door een team van enthousiaste vrijwilligers. Een klein deel van de bowlers doet regelmatig mee aan landelijke kampioenschappen en één van hen ging zelfs de Special Olympics Worldgames in Los Angeles. Maar ook de mensen die gewoon op eigen tempo en niveau wekelijks de ballen laten rollen voelen zich prima thuis. Leuk aan deze Klup is, dat de leden twee keer per jaar een familielid of bekende uitnodigen om mee te komen spelen en dat het seizoen afgesloten wordt met oorkondes, cadeautjes en een avondje midgetgolf of een paar potjes sjoelen. Zo weten vrijwilligers Ina, Henk en Jaap en stagiair Raoul er elke week weer een feestje van te maken. Ook de gastvrijheid en de prachtige professionele bowlingbanen van 't Witte Hoes dragen daar natuurlijk hun steentje aan bij.

Klup Twente
Het G-bowlen in Rijssen is één van de ruim 50 vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een (verstandelijke) beperking, die De Klup Twente samen met haar ruim 400 vrijwilligers vanuit het Meester Siebelinkhuis in Almelo, organiseert in negen Twentse gemeenten. Daarbij staat naast activering, integratie, participatie en empowerment, ook het plezier hoog in het vaandel. Wie het leuk lijkt om lid te worden van BowlingKlup Rijssen, mag gerust eens een avondje vrijblijvend kijken of meedoen. Het is op woensdag 19.00 tot 20.30 uur. 't Witte Hoes, Markeloseweg 90, 7461 PB Rijssen. Contributie € 14,35 per maand. Informatie en/of aanmelden: margreet@deklup.nl