Afbeelding
Foto:

Nieuwe kapsalon in Enter

ENTER - Je lekker laten verwennen kan bij kapsalon Bodrum in Nijverdal. Vanaf deze maand openen ze een tweede vestiging in Enter, genaamd de Barones.

De een gaat naar de kapper omdat het 'nu eenmaal moet', de ander maakt er een lekker uitje van en laat zich verwennen. Dat laatste kan zeker als je naar kapsalon Bodrum gaat aan de Grotestraat in Nijverdal. Eigenaar is Adnan Oztruk en Anja is de bedrijfsleider. Zij zorgt al 24 jaar dat haar klanten niets te kort komen. In de kapsalon kun je terecht voor het gebruikelijke kappersmenu wassen, knippen, verven en drogen. Zowel voor kinderen als dames en heren. Ga je binnenkort trouwen? Dan verzorgt Anja ook een prachtig bruidskapsel waarmee je de show steelt. Anja is 'verliefd' op haar werk, zoals ze het zelf omschrijft. ,,Het is mooi werk. Ik vind het heerlijk om met mensen om te gaan en ze te verzorgen. We hebben veel vaste klanten waarmee je echt een goede band op bouwt, als kapster hoor je alle verhalen."

Beautysalon
Wat echter niet iedereen weet dat je bij Bodrum ook terecht kunt voor een beautybehandeling. Je nagels krijgen een ontspannend en verkwikkend vingerbadje om vervolgens mooi gelakt te worden met gellak. Voordeel van deze lak is dat je ongeveer drie weken rondloopt met keurig gelakte nagels. Geen stukje eraf door handen wassen of door stoten. Wil je geen vingerbadje maar alleen je nagels laten lakken? Dat kan uiteraard ook.

Goede scheerbeurt
Heren die een fris en glad gezicht willen zonder stoppeltjes geeft Anja een ouderwetse scheerbeurt. Met een mes dat een heel egaal en glad resultaat geeft. Ook voor eventuele donshaartjes op de oren heeft ze een speciale behandelingsmethode: die brandt ze weg.

Epileren met garen
Wil je mooie wenkbrauwen zonder afwijkende haartjes? Daar weet Anja wel raad mee. Zij epileert niet met een pincet, zoals veel gedaan wordt, maar op de Aziatische manier met garen. Het resultaat is dat je wenkbrauwen nog mooier uitkomen én al je donshaartjes uit je gezicht weg zijn. Na het epileren maakt Anja je hele gezicht helemaal schoon en krijg je desgewenst een hoofdmassage zodat je met een schoon en fris gevoel weer op pad gaat.

Massage
Naast de kapsalon en beautysalon heeft Anja een masseur in dienst. Hoofdmassage, nek- en schoudermassage, of liever alleen de benen of het hele lichaam? Het kan allemaal. Voor een stukje ontspanning maar ook fijn als je 'vast zit'.

Knippen voor 10 euro
In de nieuwe kapsalon de Barones in Enter aan de Rijssenseweg zijn ook alle behandelingen mogelijk. Van knippen tot massage. Ter gelegenheid van de opening medio oktober zijn er twee acties. Tot en met eind oktober kun je je laten knippen voor slechts 10 euro. En kies je voor een epileerbehandeling, dan krijg je een heerlijke nabehandeling er bij waaronder een gezichtsmasker voor maar 35 euro in plaats van 45 euro. Afspraak maken in Nijverdal of Enter? Bel (0548) 62 30 30 voor Nijverdal en (0547) 75 03 73 voor een afspraak in Enter.