Afbeelding
Foto:

Matthijs ter Avest nieuwe stem bij RTL 7

NIJVERDAL - Waar een bijzondere ontmoeting al niet toe kan leiden. Bijvoorbeeld een leuke uitdaging als nieuwe voice-over stem bij RTL 7's programma Truck & Tractor Pulling. Het overkwam Matthijs ter Avest uit Nijverdal.

Ter Avest was door de jaren heen al actief bij diverse media; hij is dus een goede bekende met het werk zowel voor als achter de camera en in de studio. Onder meer als redacteur bij Salland Centraal, verslaggever bij FC Twente Radio, presentator bij HOI op TV en radio (onder meer bij het programma Sport Lokaal) en als presentator bij Live in Nijverdal. In deze hoedanigheid deed Ter Avest door de jaren heen verslag van een groot aantal evenementen in Hellendoorn en omstreken, zowel op sportgebied als andere activiteiten. Autosport is door zijn loopbaan heen een grote interesse gebleven.

Gespot
Matthijs ter Avest werd eerder dit jaar gespot door producent Paul Tijhuis van Black Tie Media, een productiebedrijf in Deventer. Naast commerciële producties zoals documentaires en bedrijfsvideos maken zij ook diverse TV-programma's, waaronder Truck & Tractor Pulling op RTL 7. Zij zochten een passende stem om dit aan elkaar te praten, waarbij Ter Avest's enthousiasme hem de klus opleverde.

Truck & Tractor Pulling
Truck & Tractor Pulling is iedere zaterdag te zien vanaf 17.30 uur op RTL 7 met op zondag een herhaling om 14.00 uur. Matthijs ter Avest gaat ode voice-over stem verzorgen voor minimaal 18 uitzendingen. Hij is dan ook bijzonder blij dat hij deze kans heeft gekregen. Hij zal dus zeker tot in 2018 te horen zijn met passend verslag van de vele tientallen truck- en tractor pulling wedstrijden die in ons land gehouden worden.

Live in Nijverdal
Ter Avest was de afgelopen tijd ook al een veel geziene verslaggever voor Live in Nijverdal. Dit is een relatief jong concept, vorig jaar opgericht. Het team van vrijwilligers is actief om inwoners van Hellendoorn te informeren over leuke evenementen in hun eigen gemeente. Dit begon als proef met de Hellendoorn Rally. Live in Nijverdal benut actief de kracht van sociale media om deze lokale items bij het brede publiek onder de aandacht te brengen, óók buiten Hellendoorn.

Foto: socialmediapromo.nl