Afbeelding
Foto:

U wilt toch ook het beste voor uw hond en kat?

TWENTE - Welk voer is het beste voor je hond of kat? Welk voer probeer je als je huisdier gezondheidsproblemen heeft? Het Zweedse merk Husse is dan het proberen waard. Jan Woesthuis geeft graag advies.

Hij is nog maar net terug van het WK voor Duitse herders in Tilburg. Een groots evenement waar de beste en mooie Duitse herders van over de hele wereld komen. Jan Woesthuis uit Hellendoorn was daar helemaal in zijn element. Al veertig jaar is hij actief in de hondensport en heeft zelf ook altijd honden gehad. Duitse herders in dit geval. Velen zullen hem ook kennen van hondenvereniging GHSV de Sprengenberg in Haarle waar hij honden traint en africht. Zijn passie voor honden was één van de redenen dat hij sinds afgelopen zomer franchisenemer is van het Zweedse diervoedingsmerk Husse. Sinds 1987 actief in meer dan 50 landen wereldwijd. ,,Het is een relatief nieuw merk in Nederland," vertelt Jan. ,,Het spreekt mij enorm aan omdat het hoogwaardig voer is voor zowel honden als katten. De droogvoeding heeft onder meer de labels '100% natuurlijk', 'Human Grade' en 'vrij van genetisch gemodificeerde stoffen'. De voeding wordt ook continue getest op kwaliteit en samenstelling door een team van dierenartsen en voedingsdeskundigen. Het is dan ook absoluut niet het gemiddelde huis-tuin-en-keuken-voer. Het zit vol goede ingrediënten en bevat en hoog gehalte aan dierlijke eiwitten. Daardoor heeft het een hoge energiewaarde waardoor je ook niet veel hoeft te geven." Het assortiment van Husse is zeer uitgebreid. Van brokken en vlees tot snacks, voedingssupplementen en hygiëneproducten. Voor honden en katten in alle leeftijdsfasen, van pup en kitten tot de oudere hond en kat.

Dinnerdate'
Waarom zou ik mijn hond of kat voer van Husse geven?', denkt u wellicht. Naast de hoge kwaliteit van de producten is er nog een belangrijk aspect waarmee Husse zich onderscheidt: de Dinnerdate. Dit houdt in dat het voer bij u aan huis geleverd wordt op een moment dat het u past. In dit geval ook nog door Jan persoonlijk. Jan zorgt niet alleen dat u de juiste producten krijgt, maar is tevens voedingsconsulent. Welk voer is het beste voor uw hond of kat? Heeft het gezondheidsproblemen? Hoe actief is hij? Ter plekke kan Jan uw huisdier bekijken en vrijblijvend advies op maat geven. ,,Tijdens de Dinnerdate neem ik verschillende testzakjes mee van diverse soorten voer. Ik bekijk de hond of kat en hoor het verhaal aan van de eigenaar. Op basis daarvan geef ik advies en laat de eigenaar het een en ander proberen. Iedere hond en kat is anders, dus het is belangrijk om goed te kijken naar hoe het reageert op bepaald voer."

Vrijblijvend advies
Is Husse iets voor uw hond of kat? Kijk voor meer informatie op www.husse.nl. Bij een online bestelling bezorgt Jan het persoonlijk bij u thuis. Interesse in een Dinnerdate? Neem contact op met Jan, t. (06) 128 24 130, mail j.woesthuis@husse.nl.