Afbeelding
Foto:

Splash Carwash steunt voetbalclubs met spaaractie

NIJVERDAL - Bij autowasstraat Splash Carwash aan de Rudolf Dieselstraat 19 in Nijverdal kunnen leden en supporters van zes voetbalclubs geld sparen voor hun favoriete club.

Hiermee wil Lydian Stegeman, eigenaar van Splash Carwash, lokale sportverenigingen financieel ondersteunen, in samenwerking met de clubs èn de leden van de clubs. De actie ClubSupport loopt in oktober en november. In deze maanden krijgen de leden en supporters bij wasprogramma 1 een stemkaartje met een unieke code (wel even zelf aangeven dat je aan ClubSupport mee doet).

Stemmen
Hiermee kan men op de website van ClubSupport; www.supportdeclub.nl stemmen op een deelnemende vereniging. Per wasbeurt op programma 1 doneert Splash Carwash € 1,50 aan de betreffende club. Op de website is live de tussenstand te zien. Totaal zal Splash Carwash maximaal € 6.000,- doneren, verdeeld over de zes verenigingen. De clubs die mee doen zijn: DES, SV Haarle, VV Hellendoorn, Hulzense Boys, SVVN en De Zweef. Zij hebben allemaal flyers, posters en digitaal promotiemateriaal ontvangen om de actie te promoten onder de leden. Een leuke en laagdrempelige manier om dus wat moois te doen voor de club én er een schone auto aan over te houden.