Afbeelding
Foto:

Ons Doel: Aniek Baan

RIJSSEN - In onze serie Mijn Doel, sprak ik met dertienjarige Aniek Baaan, leerlinge van de Fruytierschool in Rijssen. Zij zit in eerste klas van de HAVO. Zij vindt het heel leuk om haar toekomstdoel te mogen verwoorden in het Hart van Rijssen. Volgens Aniek zit ze in een leuke klas waar we het onderling goed met elkaar kunnen, zo goed dat we na schooltijd en in het weekeinde met elkaar afspreken.

Mijn doel
Mijn lievelingsvak is Engels, waarbij mijnheer Visser een zeer enthousiaste docent is. Nieuwe woorden leren en een andere taal spreken, dat zijn zaken die mij erg aanspreken. En in de toekomst heb ik zeker de Engelse taal nodig. Alles wat ik in de komende schooljaren leer is eigenlijk een voorbereiding voor mijn latere vervolgopleiding. Ik zit nu inde oriënteringsfase voor wat mijn studiekeuze betreft. Ik voel evenals mijn vader veel voor administratief werk. Ook wil ik wel verloskundige worden, mijn moeder werkt ook in de zorg. Enorme verschillen, qua opleiding, daarom is het ook heel goed, om nog een paar jaartjes na te denken, wat ik nu helmaal te zijner tijd precies wil en kan.

Hobby's
Mijn Hobby's zijn zwemmen, boeken lezen, taarten bakken en koken. Ik ben ruim twee jaar lid geweest van een zwemclub, maar omdat ik het niet kon combineren met de school moest ik jammer genoeg daar mee stoppen.

Dick Tukkers