Hart van December

NIJVERDAL - De feestdagen komen er weer in rap tempo aan! Ook wij genieten volop van de laatste maand van het jaar, deze keer met een speciale uitgave. Daarin bieden wij u graag de gelegenheid om melding te maken van uw activiteit. Zo maken wij samen van december weer een topmaand!

Op 1 december, week 48, verschijnt in Hart van Nijverdal en Hart van Rijssen de "Hart van December"- special. Deze special wordt goed gewaardeerd door onze lezers en adverteerders. In dit bewaarexemplaar plaatsen wij evenementen die in december in ons verspreidingsgebied gehouden worden.

Vermelding
Wilt u een vermelding en kunt u een leuk artikel van 300 woorden schrijven en een passende foto toevoegen? Neem dan contact op met linda@dwfmediamakers.nl onder vermelding van Hart van December. Ondernemers hebben een mail ontvangen met mogelijkheden om middels deze special hun doelgroep in December te bereiken. Hebt u deze niet ontvangen? Er komt dit jaar GEEN aparte schaatskrant; de schaatsbaan zelf komt er wel. Alle evenementen, activiteiten in ons verspreidingsgebied en uw decemberuitingen worden samengevoegd in deze mooie Decemberspecial van de Hart-kranten.