Afbeelding
Foto:

Kaspers ICT

NIJVERDAL - Kaspers ICT werkt vanuit 'Het Kantoor' aan de Maximastraat in Nijverdal en brengt ICT oplossingen voor bedrijven en particulieren. Dit omvat het leveren van systeembeheer, zowel op locatie als op afstand via een internetverbinding, alsook diverse cloud oplossingen voor zakelijke telefonie, antivirus, backup, email en uw data. Daarnaast leveren wij diverse webdiensten van webhosting tot het realiseren van een nieuwe website.

Telefonie
Naast de ICT diensten biedt Kaspers ICT ondersteuning op het gebied van zakelijke telefonie. Of het nu gaat om een traditionele telefooncentrale of de nieuwe technologie VoIP. Bij VoIP belt u via internet. Dat kan nog steeds gewoon met een vaste telefoon, maar ook met uw computer of een app op uw smartphone. Als Kaspers ICT uw VoIP oplossing levert, hebt u er geen omkijken naar. Wij inventariseren uw wensen en stellen uw telefooncentrale in de cloud in zodat deze aansluit bij uw wensen. Of u nu op kantoor werkt, thuis of ergens anders. Als er maar internet beschikbaar is kunt u bellen met uw vaste zakelijke nummer tegen lokale tarieven. Geen bedrijf of gezin kan meer zonder wifi. Wij leveren en installeren een verscheidenheid aan wifi oplossingen voor bedrijf en thuis.

Particulieren
Ook particulieren ondersteunen wij bij problemen met niet alleen uw computer, maar ook uw tablet, uw smartphone en andere computerapparatuur.

Frank Kaspers
Het kloppende hart van Kaspers ICT is Frank Kaspers. Hij heeft lang gewerkt in overheidsdienst, onder andere bij de provincie Zeeland. Hij heeft zo veel kennis opgedaan met complexe bedrijfsnetwerken. In 1999 is Frank gedeeltelijk voor zichzelf begonnen en heeft zijn bedrijf in Zeeland steeds verder uitgebouwd. In 2010 kwam hij naar Nijverdal en heeft hij Kaspers ICT gestart. En hoewel hij nog niet zo heel lang in Nijverdal woont past hij met zijn nuchtere Zeeuwse karakter wat dat betreft prima in Twente. Graag zijn wij ook u van dienst. Bezoek onze website www.kaspersict.nl of neem contact op met 0548-624635 of info@kaspersict.nl