Herfstvakantie in Het Ravijn

NIJVERDAL - Maandag 23 oktober kun je meedoen met leuke activiteiten in de sporthal, georganiseerd door Heracles Almelo en in samenwerking met Columbus kinderopvang.

Natuurlijk verwachten we hier ook mascotte Bultje. En krijg je het te warm, dan neem je een lekkere duik in het zwembad. Heracles start om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur in de sporthal. De Splash kun je nemen van 10.30 – 17.00 uur. Een kaartje voor deze activiteit kost 5 euro. (dit is inclusief zwemmen), Heracles Kidsclubleden en deelnemers aan de zwem4daagse betalen maar 2,50 euro Leeftijd 4 t/m 12 jaar.

Heksendisco
De griezelig gezellige Heksendisco. Vrijdag 27 oktober van 19.00 – 12.00 uur. Wat moeten we over deze befaamde disco zeggen, behalve dat er weer heksen mee zullen dansen, het zwembad griezelig gezellig aangekleed is en de D.J. akelig leuke muziek draait? Toegang: 4 euro en kom op tijd zodat de heksen lang van jullie kunnen genieten!

Culinaire Muziekreis rond de wereld

HOLTEN - Op 4 november 2017 presenteert HMV een culinaire muziekreis rond de wereld in de Kandelaar.

Geen standaard concert zoals men gewent is van de muziekvereniging, maar een complete beleving, een avondje uit. Samen met het orkest maakt het publiek een reis over de wereld. Aanvang is 20:00 uur. Zaal open om 19:30 uur. Toegang is 10 euro (exclusief consumpties). Kaarten zijn verkrijgbaar via de ticketservice van het Kulturhus.