Kom ook naar speciale avond bij SelectSport Rijssen

RIJSSEN - Woensdagavond 25 oktober organiseert SelectSport aan de Grotestraat 33 in Rijssen een speciale avond voor alle klanten.

Zij verloten diverse mooie prijzen onder de klanten die boven 50 euro kopen deze avond. Ook krijgen de eerste 25 klanten een goodybag met leuke artikelen er in! (zie de voorwaarden) De nieuwste najaarscollectie sportkleding en schoenen is nu binnen! Zij zijn gespecialiseerd in onder andere hardloopschoenen en maken loopanalyses voor het beste schoenadvies voor zowel de wandelaar als de hardloper. Ook voor mensen die problemen hebben met sporten door blessures heeft SelectSport elke maand een analyseavond in samenwerking met podotherapie ten Brinke. U kunt hiervoor een afspraak maken dan plannen zij u in. Ondertussen hebben zij al meer dan 500 tevreden hardloopklanten. Ook voor hardloopkleding kunt u goed slagen bij SelectSport, voor zowel dames als heren. Zo kunt u optimaal sporten dankzij dit professionele advies.

Nieuwe collectie
Er is weer een mooie nieuwe collectie wintersportkleding zoals ski-jacks, skibroeken, pully's, ski-sokken, onderkleding, handschoenen en meer. De kleding is zowel functioneel als modisch dus voor meerdere sporten te gebruiken. De jacks zien er weer prachtig uit! Zowel voor dames als heren skikleding bent u aan het juiste adres.

Kom ook!
De ski-hal is bijna weer ingericht met de nieuwste ski-producten. De ski-hal gaat op woensdag 1 november weer open. Kom gerust langs voor advies of een lekker bakje koffie.