Afbeelding
Foto:

Dat luxe hotelgevoel - thuis!

U bent vast weleens in een stijlvol hotel geweest. Dat gevoel van pure luxe; elk detail klopt en aan alles is gedacht. Dat weldadige gevoel kunt u elke dag beleven. Gewoon in uw eigen badkamer. De badkamerspecialisten bij Tempert tegels & badkamers geven u graag een hoogstpersoonlijk advies om een luxe badkamer bij u thuis te realiseren.

Al 30 jaar zijn wij gepassioneerd bezig met het samenstellen van de perfecte badkamer. Hierbij hanteren wij een belangrijke regel; onze klant optimaal van dienst zijn, ontzorgen en de badkamer verzorgen van badkamerontwerp, aansluitend bij uw smaak en budget, tot en met de uiteindelijke badkamerinstallatie.

Karakter
Wilt u een duidelijk statement maken? Of kiest u juist voor een ingetogen sfeer? De keuze van de producten en materialen bepalen het karakter van uw badkamer. Tegenwoordig zien we steeds vaker solid surface terug in de badkamers die wij maken. Dit is een natuurlijk materiaal dat de ruimte een fluweelzachte uitstraling geeft. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vrijstaand bad met vierkante vormen gemaakt van solid surface? De perfecte combinatie van strak design en zacht materiaal. Of een maatwerk wastafel als echte blikvanger in uw droombadkamer? Door dit materiaal te combineren met de mooie kranen van roestvrijstaal van Radomonte, een Italiaans kwaliteitsmerk met een sterk karakter, geef je de badkamer een stoere touch. Stoer en stijlvol gaan namelijk prima samen.

Badkamerarchitect
Het ontwerpen van een badkamer vraagt om ruimtelijk inzicht. Het is o zo gemakkelijk om alle items in de hoeken te plaatsen. Maar is dat wel de ideale oplossing? Met de creativiteit van de badkamerarchitecten bij Tempert krijgt u nooit zomaar een oplossing. Iedere badkamer is uniek. Voor een advies op maat komen we daarom graag de situatie bij u thuis bekijken. De voordelen voor u? Advies, maatvoering en inmeting door echte vakman bij u thuis op het moment wanneer het u uitkomt. Benieuwd wat Tempert Tegels en Badkamers voor u kan betekenen? Bezoek onze uitgebreide badkamer- en tegelshowroom op Bedrijvenweg 57-59 in Nijverdal en laat u inspireren. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Loop gerust eens binnen, de koffie staat klaar!