Hart van Rijssen opent kantoor in de Hoge Wal

RIJSSEN - Hart van Rijssen bestaat dit jaar al weer 5 jaar. Het laatste jaar waren wij gevestigd in de Citadel. Hoewel dit natuurlijk een mooie locatie is voor diverse bedrijven, vonden we dat wij als lokale krant toch te weinig zichtbaar waren voor de bewoners van de gemeente Rijssen-Holten.

Op dit moment wordt druk gewerkt om het nieuwe kantoor in de Hoge Wal klaar te stomen. Per 1 november nemen we intrek in deze ruimte. Een plek die iedereen kent, onderaan de trappen die toegang gaven aan de oude lokatie van de bibliotheek. Een winkelcentrum waar gemiddeld 10.000 bezoekers per week komen om te winkelen!

In het Hart
Het kantoor is niet groot, maar dat hebben we ook niet nodig. Er staat een bureau, een gezellige grote overlegtafel en natuurlijk een koffiepot. Zo kunnen we onze lezers, de inwoners van de gemeente Rijssen-Holten, ontvangen om een praatje te maken. "We horen graag uw leuke verhalen, maar u bent ook welkom om de krant te komen lezen of voor het plaatsen van een advertentie," aldus Linda Espeldoorn, media adviseur van Hart van Rijssen en Hart van Nijverdal. "Nu zitten we letterlijk in het Hart van Rijssen, en dat is goed voor een lokale krant. "

Inloopochtend
Iedere dinsdag van 10.00 uur tot 13.30 is er een vaste inloopochtend. De deuren staan dan open voor iedereen! De rest van de week zijn we veelal op pad voor het maken van een mooie krant. Maar men mag altijd een afspraak maken, we zijn altijd in de buurt. Buiten komt een grote krantenbak waar men de krant kan komen ophalen, en een brievenbus voor ideeën, suggesties etc. Het Hart van Rijssen kantoor is gezellig ingericht door Henk Bakker van GSM meubelen, Enterstraat 200 in Rijssen. Ook de etalage is smaakvol ingericht. Henk zal zorgen dat de etalage eigentijds blijft en zo nu en dan zal er ook een mooie actie geëtaleerd worden. De opening van het kantoor is op 2 november van 11.15 tot 11.45 uur. Burgemeester Arco Hofland verricht de opening en u bent van harte welkom! We hebben ook nog een leuke goody bag voor u, op=op! Het kantoor is te vinden in de Hoge Wal, Hoge pad 1-90 7462 TA in Rijssen.