Afbeelding
Foto:

Primeur: nieuwe Nissan Leaf bij Beltman in Rijssen

RIJSSEN - In editie 13 oktober werd in Hart van Rijssen al vermeld dat er 28 oktober een koopzaterdag is in het centrum van Rijssen en dat op deze dag alle modellen elektrische auto's gepresenteerd worden door 7 Rijssense autodealers.

Net voordat deze editie naar de drukkerij ging werd door Automobielbedrijf Beltman bekend gemaakt dat zij het voor elkaar hebben gekregen de gloednieuwe NISSAN LEAF voor deze speciale dag naar Rijssen te krijgen! Het betreft een pre-productie auto. Met de Nissan Leaf kun je 100% elektrisch rijden, dus geen CO2 uitstoot. De nieuwe batterij van 40 kWh heeft het rijbereik uitgebreid tot 378 kilometer. De Leaf is uitgerust met vijf zitplaatsen, een bagageruimte van 435 liter en e-Pedal ('s werelds allereerste auto die zich volledig met één pedaal laat bedienen).

Eerste in Nederland
Marcel Hazewinkel van Beltman Rijssen vertelt: "De nieuwe Nissan Leaf is officieel nog niet geïntroduceerd in Nederland en is morgen, zaterdag 28 oktober, voor het eerst in het echt voor het publiek in Nederland te zien tijdens de gezamenlijke auto-show." Deze primeur wilden wij u niet onthouden. Kom langs en maak kennis met de nieuwste generatie van deze compacte elektrische auto's.