Afbeelding
Foto:

Succesvol en blijvend slank bij Niek Wessels

RIJSSEN – Wie blijvend wil afvallen en zijn conditie verbeteren is bij Niek Wessels aan de Fahrenheitstraat 3 aan het juiste adres.

Niek Wessels Personal Training is dé uitkomst voor mensen die al jaren tobben met overgewicht of een slechte conditie. De foto's op zijn website spreken boekdelen. "Het is voor mensen vaak heel moeilijk om iets te doen aan overgewicht. Vaak zijn ze er al een leven lang mee bezig."

Volgens Wessels moeten mensen zelf ook inzien dat er iets moet gebeuren en het leven zo veel beter wordt zonder overgewicht. "Mensen snappen dat vaak wel en volgen dan een zogenaamd crashdieet. Daar kun je geweldig van afvallen, maar als je ermee stopt, vliegen de kilo's er vaak zo weer aan en dat is heel jammer van al die moeite."

"Daarom hebben wij gekozen voor een aanpak die een combinatie is van meer bewegen, gezonder eten en het aanpassen van de levensstijl. Lukt dat, dan heb je de strijd letterlijk en figuurlijk gewonnen. Wij maken bewust van hun omgang met voedsel en bewegen en we begeleiden zorgvuldig zodat je het ook vol kunt houden. En daar heb je wat aan."

De coach voert een intakegesprek met de cliënt waarin zaken aan de orde komen als: hoe werkt voeding, hoe lang moet ik trainen en hoe lang moet ik slapen? "Ook bespreken we wat het doel is van de training: afvallen, slanker worden, betere conditie. We stellen een persoonlijk voedingsschema op en per week wordt er drie keer een uur getraind. Twee keer onder begeleiding van de coach en het andere uur zelfstandig."

Het zijn pittige trainingen, maar het is goed te doen. En de resultaten liggen er. "Wij maken mensen bewust van hun eetpatroon en leven. Wij luisteren echt naar onze cliënten en we helpen mee aan een mentaliteitsverandering. Eigenlijk de meest simpele aanpak, maar we zijn uniek en je hebt er het meeste aan."