Afbeelding
Foto:

Aantrekkelijke Cashback Deal voor private lease bij Toyota

NIJVERDAL - Tot en met 31 oktober hebben Toyota-dealer Drent met vestigingen in Almelo en Vriezenveen en Konijnenbelt in Nijverdal een interessant aanbod voor iedereen die kiest voor private lease van Toyota: de Cashback Deal. De inruilwaarde van uw inruilauto wordt direct op uw rekening gestort.

Toyota heeft een unieke manier van private leasen in de markt gezet. Steeds meer mensen kiezen voor dit unieke FlexLease-concept van Toyota. Deze vorm van privélease is met name interessant vanwege de flexibiliteit. Je kunt het leasecontract al na één jaar maandelijks en zonder boete opzeggen.

FlexLease
Toyota biedt Private FlexLease aan op de Aygo, Yaris, Auris, Auris Touring Sports stationwagon en nieuwe C-HR. Met deze vorm van private lease rijdt u in een nieuwe Toyota Aygo vanaf € 199,- per maand. Bij Private FlexLease kunt u uw nieuwe Toyota zelf naar wens aankleden met diverse uitrustingsniveaus en heb je keuze uit diverse kleuren. Ook kan de leasetermijn en het aantal kilometers per jaar naar wens worden aangepast.

Aantrekkelijk
De Cashback Deal maakt het deze maand extra aantrekkelijk om te kiezen voor FlexLease van Toyota. U krijgt namelijk de inruilwaarde van uw eigen auto direct op uw bankrekening gestort. En net zo aantrekkelijk: u heeft een gloednieuwe Toyota voor de deur staan. Voor meer - vrijblijvende - informatie bent u uiteraard welkom bij uw Toyota-dealer in Almelo, Vriezenveen en Nijverdal.