Afbeelding
Foto:

Ribs & Rivets bij Vegter Jeans

ENSCHEDE - Vegter Jeans in Enschede is al vele jaren een begrip in de Twentse kledingbranche. Een echt familiebedrijf zoals er niet veel meer zijn. En u bent als familielid uitgenodigd voor hun gezellige weekend met barbecue onder de naam Ribs & Rivets!

Vegter Jeans aan de Lonnekerbrugstraat 89 organiseert naar goed gebruik jaarlijks een gezellig feest voor alle klanten. Vrijdag 3 november, zaterdag 4 november en zondag 5 november staan geheel in het teken van de jaren '50. Niet zomaar gekozen, omdat het bedrijf zelf ook uit 1954 stamt. Elie en Hein Vegter vestigden zich in 1958 aan de Lonnekerbrugstraat. Het tricotagebedrijf van toen groeide uit tot de grootste collectie jeans van Oost-Nederland met zo'n 1.000 vierkante meter vrijetijdskleding. Inmiddels is ook de derde generatie al werkzaam in dit bedrijf. Naast de grote collectie is Vegter Jeans ook uniek om het feit dat ze zelf jeans en pantalons op maat maken. Een stukje service wat vrijwel niemand meer biedt. De leuke winkeljuffen - waaronder natuurlijk de inmiddels 86-jarige oma Elie zelf - helpen graag met een goed advies voor passende en stijlvolle kleding. De winkel is inmiddels een begrip bij liefhebbers, ook vanwege de goede bereikbaarheid en het gratis parkeren voor de deur.

Gezellige BBQ
Dit gezellige weekend wordt gehouden op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Op de zaterdag en zondag is iedere klant van harte welkom om aan te schuiven bij de gratis barbecue met spareribs. Ook de hits uit de jaren '50 ontbreken niet voor de gezellige sfeer. Een mooi uitje dus voor het hele gezin! Natuurlijk is het Ribs & Rivets weekend niet compleet zonder enkele leuke aanbiedingen. Zo koopt u 2 stretch-jeans van Newstar en Brams Paris voor 50 euro, 2 Cars jeans voor 60 euro en 2 overhemden van Ben Green voor 50 euro. Kom dus langs aan de Lonnekerbrugstraat 89 in Enschede of kijk op www.vegterjeans.nl. U kunt Vegter Jeans ook volgen op Facebook. Foto's: Vegter Jeans in jaren '80 en nu.

Afbeelding