Lezing bij Groei en Bloei in Rijssen

RIJSSEN - Op dinsdag 14 november organiseert Groei en Bloei afdeling Reggevallei in Rijssen weer een boeiende lezing, deze keer door Harry Jans uit Loenen.

Deze dia-lezing gaat over zijn reis door Iran. Een land met veel gezichten. Ook wat planten betreft. De lezing wordt gehouden in Speeltuin de Hoge Es. Teunis Lodderstraat 13, 7462 VM te Rijssen. Aanvang 19.45 uur. De toegang is gratis voor leden van Groei en Bloei, niet-leden betalen 2,50 euro. Koffie/thee kost 1 euro. De zaal is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. U bent dus van harte welkom.

Jubileum
Omdat Groei en Bloei afdeling Reggevallei op 1 december het 50-jarig jubileum viert is er op 2 december een receptie bij Café de Pot aan de Potdijk 8, 7475 SL in Markelo van 16.00 tot 18.00 uur voor oud leden en belangstellenden. Een leuke manier om elkaar weer eens te ontmoeten.

Creatieve middag in Holten

HOLTEN - Zoekt u nog iets leuks om te doen komende week? Vrijdag 10 november organiseert ViaVie Welzijn in Holten weer een creatieve middag.

Onder leiding van drie vrijwilligers wordt iedere keer weer een afwisselend programma gehouden waarbij creativiteit en gezelligheid hand in hand gaan. Zo is ook het kopje koffie minstens net zo gezellig. Ontspannen bezig zijn in een gezellige sfeer, dat is waar de middagen om draaien. Vrijdag 10 november staat het maken van een 'dikke dame' op het programma, een heel leuk kunstwerk voor in huis! Deze dikke dame is niet in 1 middag af te krijgen, dus vrijdag 24 november is het vervolg hierop.

Opgeven
Opgeven hiervoor kan nog tot uiterlijk dinsdagmiddag 7 november. Een voorbeeld van de dikke dame is ook te vinden op de website van ViaVie Welzijn: www.viaviewelzijn.nl. De laatste middag van 2017 staat gepland op vrijdag 8 december (nog onbekend wat).

Kom ook
De middagen zijn van 13.30 tot ongeveer 15.30 en de kosten bedragen 2,50 euro per middag, exclusief materiaal en koffie. Voor meer informatie en/of opgave, neem contact op met ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55 of info@viaviewelzijn.nl.