Woonevent Rijssen

RIJSSEN - De huizenmarkt trekt weer flink aan op dit moment en ook de vraag naar zowel woningbouwkavels als verbouwingen neemt weer toe. Huis&Co organiseert daarom komende zaterdag 4 november het Woonevent.

Droomt u van een nieuw huis of een nieuwe inrichting? Of bent u op zoek naar professionals die kunnen helpen bij de verbouw of nieuwbouw van uw droomwoning? Dan is het Woonevent Rijssen op zaterdag 4 november hét evenement voor u. Ontwerp samen met een professionele interieurstylist de woonruimte van uw dromen. Ontvang concrete suggesties voor kleuren, materialen en stoffen voor uw woon- of slaapkamer. Ontdek de vele mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer, inclusief 3D-impressie. Ontvang advies over duurzame installaties. Of bezoek een live demonstratie van het leven in een slimme woning. Het kan allemaal tijdens het Woonevent Rijssen. Verder kunt u deze dag kennismaken met alle partijen die uw droomwoning kunnen realiseren: van schilder tot installateur, van openhaardenexpert tot lichtprofessional, van vloerenspecialist tot tuinontwerper. Ook kunt u advies inwinnen bij een erkend makelaar, een expert op het gebied van huisautomatisering en een specialist in hypotheken en verzekeringen. Dit soort beurzen worden ook in andere gemeenten met succes gehouden, veelal georganiseerd door de gemeenten.

Huis&Co
Het Woonevent Rijssen is een initiatief van Huis&Co, een samenwerkingsverband tussen een groot aantal regionale ondernemers in de bouw-, verbouw- interieur- en aanverwante branches. Door samen een beurs te organiseren kunnen zij fungeren als één aanspreekpunt voor alle verbouw- en nieuwbouwwensen. Kom ook naar het Woonevent op zaterdag 4 november van 09.30 tot 17.00 uur bij Keukenstudio Regio Oost, Molendijk Noord 59 in Rijssen. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie ook op: www.huisenco.nl/event