Afbeelding
Foto:

Kansen voor Twentse ondernemen in Dubai

ENSCHEDE - Bent u een (vrouwelijke) ondernemer en ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden om zaken te doen in Dubai? Kom dan naar de Dubai Lounge tijdens het Ladies Business Event op woensdag 15 november in de Grolsch Veste (FC Twente stadion) in Enschede.

In het kader van een vrouwelijke handelsmissie naar Dubai in oktober 2018 verzorgt het Dubai adviesbureau in samenwerking met het RVO en Watermill Consultants een mini masterclass. Onderwerpen zoals cultuur, do's & don'ts, wetten, regels, subsidies en vraag en aanbod zullen worden besproken. Het Dubai adviesbureau geeft advies & begeleiding aan ondernemers en bedrijven die zaken willen doen in Dubai of overige emiraten.

Adviesbureau
Het Dubai adviesbureau verzorgt onder meer marktonderzoeken, business matches, Arabische tolken en vertalers en handelsmissies. Tevens zal de masterclass worden geopend door een afgezant van de Verenigde Arabische Emiraten-ambassade uit Den Haag en afgesloten door een aantal ervaringsdeskundigen die al met hun bedrijf of product zijn gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten. In de Dubai lounge kunt u ook onder het genot van Arabische hapjes & drankjes kennismaken met deelnemende organisaties en Arabische cultuur.

Kom ook
Voor meer informatie of tickets bestellen bezoek onze website: www.ladiesbusiness event.nl of bel: 053-4787020