Afbeelding
Foto:

Thuisin Rijssen compleet vernieuwd


RIJSSEN - Op 25 september jl. opende Thuisin Rijssen na een flinke verbouwing haar vernieuwde winkel. De toonaangevende woninginrichting winkel Thuisin Rijssen, met alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren, zonwering en kasten op maat, heeft nu een nog groter assortiment.


Vernieuwing in de winkel
Naast een ruimer assortiment heeft Thuisin Rijssen een aantal veranderingen aangebracht in de winkel. Zo is de winkel nu ook in bezit van een grote behangboekenbibliotheek. In deze behang boeken kan je als klant verschillende collecties behang inzien. Aldus Wim Bruggink: 'Behang moet je zien en voelen. Door onze grote behangboekencollectie kan de klant dat nu ook.' Ook hebben zij een shop in shop concept met verschillende merken vloerendisplays waaronder de vloeren van het merk Moduleo. Moduleo is een uniek merk PVC-vloeren, en trots melden zij dat ze de nieuwste presentie hebben staan.' Niet alleen hebben zij vloeren met houtstructuur en
natuursteenmotieven, ook aparte vormen in diverse kleuren zijn steeds meer trend en omvatten een groot deel van de collectie,' aldus Wim.

De afdeling raamdecoratie is vernieuwd met een betere afstemming op de soorten raambekleding 'Van plissés/duette tot vouwgordijnen, alle raambekleding hebben wij in ons assortiment. Door het vernieuwen van onze raamdecoratie afdeling is het voor de klant beter zichtbaar wat wij hebben en voor welke raam het geschikt is. En natuurlijk erg belangrijk wat het effect is van de lichtinval,'
volgens Wim.

De kasten afdeling heeft een nieuwe opstelling en er is ruimte gemaakt voor een informatiestand over spanplafonds. 'Spanplafonds is een nieuw fenomeen in de woonwereld en wij zijn er trots op dit te kunnen bieden aan onze klant,' verteld Wim opgetogen. De openingsweek heeft Thuisin Rijssen een recordaantal bezoekers opgeleverd. Met leuke activiteiten en interessante workshops hebben klanten zich uitstekend kunnen vermaken in de vernieuwde winkel van Thuisin Rijssen.

Ontzorging
Thuisin Rijssen biedt ook na deze verbouwing nog steeds het 'alles onder een dak-concept'. Zo leveren zij een geheel traject; van styling- en kleuradvies, ontwerp, uitvoering en ontzorging. Zo zorgt Thuisin Rijssen dat alles op maat wordt geleverd en goed gemonteerd wordt door haar vakmensen. Daarnaast kan je bij Thuisin Rijssen altijd terecht voor inspiratie en advies op het gebied van wonen.