Afbeelding
Foto:

NIJVERDAL - Vanaf begin 2015 is Bladder Fiscaal, opgericht door Gerwin Bladder, gevestigd in "Het Kantoor" aan de Máximastraat 1 te Nijverdal. Bladder Fiscaal is actief op het terrein van fiscaal advies, financiële planningen en estate planning.

Bladder Fiscaal is uw specialist op het gebied van fiscaal advies en fiscale aangiften. "Ondanks alle mooie bedoelingen ten spijt, zien we dat fiscale wet- en regelgeving alleen maar complexer wordt", vertelt Gerwin Bladder. "Door de sterk gedaalde rente, zien we dat mensen nu meer zoeken naar een verlaging van de belasting op hun spaargeld. Hiervoor zijn inmiddels een aantal mooie alternatieven beschikbaar."

Onafhankelijk
Bladder Fiscaal houdt zich, als onafhankelijk adviseur, vanaf haar start al bezig met financiële planning. Gerwin vertelt: "Financiële planning geeft inzicht in de haalbaarheid van de wensen van klanten. Aan de hand van een inventarisatie stellen we overzichtelijke inkomens- en vermogensplanningen op en brengen we risico's in beeld."

Oplossingsgericht
Ook op het terrein van estate planning is Bladder Fiscaal uw ervaren adviespartner. Gerwin geeft aan: "Mensen denken veel meer dan vroeger na over de wensen met betrekking tot hun vermogen en dat is verstandig. Samen met de klant inventariseren wij de wensen en zetten die om in praktische oplossingen zoals schenkingsplannen en testamentadviezen. Daar waar nodig werken we samen met notarissen." Gerwin vertelt verder: "De menselijke maat is voor mij erg belangrijk. De werkwijze van Bladder Fiscaal is dan ook persoonlijk, betrokken en gericht op het langdurig ontzorgen van klanten. We werken vanaf onze oprichting alleen op basis van vaste prijsafspraken en niet op het "uurtje factuurtje" principe. Bouwen en vertrouwen noemen we dat."

Register
Bladder Fiscaal is aangesloten bij het Register voor Belastingadviseurs. Gerwin Bladder geeft aan dat Bladder Fiscaal één van de eerste fiscaal erkende RB-kantoren van Nederland is. Deze erkenning is een bewijs dat adviseurs werkzaam bij deze kantoren over een grote vakinhoudelijke kennis beschikken die zij ook verplicht moeten bijhouden. Klanten zijn dus altijd verzekerd van een up-to- date advies. Voor een geheel vrijblijvend gesprek neem contact op: gerwin@bladderfiscaal.nl of 06-50.235.846.