Afbeelding
Foto:

Voorkom mega-boete met EG Computer Specialisten

NIJVERDAL - EG Computer Specialisten organiseert op woensdag 15 november van 12.00 tot 14.00 uur een lunchbijeenkomst voor ondernemers uit Nijverdal en omgeving. Tijdens deze lunch informeren zij de ondernemers over nieuwe Europese wetgeving die vanaf 25 mei 2018 ingaat. Dat lijkt nog ver weg, maar de tijd gaat sneller dan je denkt!

Op 25 mei 2018 moeten alle bedrijven voldoen aan de Europese GDPR/AVG-wetgeving, inzake het beschermen en beheren van data. Aan deze eisen voldoen kost veel voorbereidingstijd. En vergis je niet, alle bedrijven moeten hieraan voldoen, de 'kleine' zzp-er, maar ook de 'grote' multinational. Voldoe je niet aan de nieuwe wetgeving dan riskeer je een forse boete van 4 procent van je wereldwijde omzet, met een maximum van € 20 miljoen!

Actie
Onderneem daarom nu actie en kom naar de lunchbijeenkomst van EG Computer Specialisten. Samen met specialisten van GData (beveiligingssoftware) informeren zij je over de ins en outs van de nieuwe wetgeving. Ze vertellen welke stappen je moet zetten en welke technische beveiligingsaspecten je nodig hebt om te voldoen aan de nieuwe strenge eisen. Je krijgt inzicht in begrippen als privacy by default en privacy by design. En antwoord op vragen als: Wat verstaan ze onder 'persoonsgegevens' en 'data'? Geldt de verplichte aanstelling van een Functionaris Gegevensbescherming ook voor mijn bedrijf?

Bedrijfsspecifiek
"Natuurlijk kunnen wij, EGCS en GData, tijdens deze lunch niet op alle bedrijfsspecifieke onderdelen van deze wetgeving ingaan. Veel zaken moeten op passende wijze binnen de verschillende organisaties geïmplementeerd worden. Wij kunnen ondernemers daar wel bij ondersteunen en dat doen we ook graag," aldus Gerben Krukkert van EGCS.

Aanmelden
Aanmelden voor de (kosteloze) lunchbijeenkomst op 15 november 2017, van 12.00-14.00 uur, bij Murphy's Irish Pub in Nijverdal, kan via rene@egcomputerspecialisten.nl. Let op: VOL=VOL!

Afbeelding