Afbeelding
Foto:

Winterinspectie bij Autobedrijf Schippers

RIJSSEN - De winter is nu definitief in aantocht. En in de winter krijgt uw auto het zwaar te verduren. De lagere temperaturen, sneeuw en ijs kunnen een nadelig effect hebben op uw voertuig. En zorgen voor mogelijke risico's.... Daarom biedt Autobedrijf Schippers in Rijssen op vrijdag 10 en zaterdag 11 november weer de winterinspectie aan.

U bent op beide dagen van harte welkom om de auto te laten inspecteren op de meest voorkomende punten. Zo is het verstandig om te letten op de vloeistoffen, staat van de accu en natuurlijk remmen. Ook het gebruik van winterbanden is een belangrijk stukje veiligheid voor uzelf en de overige weggebruikers. De jaarlijkse winterinspectie bij Autobedrijf Schippers is niet alleen belangrijk, maar ook altijd bijzonder gezellig. Het bedrijf maakt er naar goed gebruik weer een echte happening van. Bezoekers kunnen genieten van een lekkere cappucino, goed gevulde erwtensoep en iedere klant die zijn of haar auto aanbied voor de winterinspectie ontvangt een leuk presentie.

Goed doel
Met de winterinspecties zamelen Hyundai-dealers zoals Schippers ook altijd geld in voor een goed doel. Dit jaar gaat de totale opbrengst naar de Vereniging Ziekte van Hirschsprung; een ernstige darmziekte. Jaarlijks worden zo'n 40 kinderen in ons land geboren met deze ziekte.

Nieuwe modellen
U bent van harte welkom bij deze gezellige winterinspecties op vrijdag 10 en zaterdag 11 november. Bent u toevallig juist op zoek naar een nieuwe auto? Hier zijn ook enkele nieuwe modellen te zien. Waaronder de nieuwe Hyundai Kona die onlangs geïntroduceerd werd. Een kleinere SUV die u positief zal verrassen. Kom dus langs voor de nuttige en gezellige winterinspecties. Autobedrijf Schippers is gevestigd is aan de Molendijk Noord 51B in Rijssen. Kijk ook op: www.autoschippers.nl