Afbeelding
Foto:

Laatste dagen dinercheque actie Rijssen

RIJSSEN – Afgelopen week attendeerden wij u er al even op; de leuke dinercheque-actie van de Rijssense ondernemers. U hebt nog tot en met deze zaterdag 4 november de tijd om zo'n cheque te bemachtigen.

Wie voor 75 euro of meer koopt bij deelnemende ondernemers ontvangt een gratis diner in de vorm van een dinercheque. Deze cheque kunt u verzilveren bij de deelnemende Rijssense horecaondernemers. Tegen inlevering van deze cheque kunt u bij de deelnemende Rijssense restaurants gratis een 3-gangen diner gebruiken. Deze actie is geldig bij 2 personen, waarvan er 1 persoon gratis kan eten. U kunt de dinercheque verzilveren tot en met 2 december dit jaar.

Deelnemers
Er is een leuke, brede mix van ondernemers die meedoen met deze actie. Loop dus zeker eens binnen bij de volgende winkels:

- Bökkerink opticiens
- Bomedo
- Cecil
- Eshuis Mode
- Evi Verlichting
- Het Broekenhuis
- Juwelier Asbroek
- Koedijk Jan Heedt
- Koedijk Mode
- Le Parell Fashion & More
- Le Thème
- Ligtenberg Linnen & Lingerie
- Moda Trends
- She's Different
- Shoeby
- Steenbergen Schoenen
- Unique
- Voortman Mode
- Wessels de Vlog
- Wessels Mode
- Zandstra

Lekker eten
Natuurlijk hebt u ook voor de besteding van de dinercheque leuke opties in Rijssen. De volgende horecaondernemers verwelkomen u graag voor een passend diner:

- Restaurant 't Brodshoes
- Grieks - Bistro - Restaurant de Markies
- Brasserie de Passage
- La Piazza loungen, eten en drinken
- Restaurant Rijsserberg

HABI
Deze actie is een initiatief van Ondernemersvereniging HABI Rijssen. Voor overige acties en activiteiten, kunt u de website: www.winkeleninrijssen.nl raadplegen.